Inicio Actualidad L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i...

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

Esteu aquí

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista i seguirem treballant perquè no es produeixin actes d’aquest tipus”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 – 21:00


L’Ajuntament del Prat ha decretat aquest dimecres tres dies de dol, de tal manera que queden suspesos els actes lúdics i al carrer fins divendres. Fins llavors, les banderes de la Casa de la Vila onejaran a mig pal en senyal de rebuig i de dol per l’assassinat masclista, aquest dimarts passat, d’una dona i els seus dos fills, presumptament a mans del seu pare, que es va suïcidar.

MAS:  A l’estiu, viu la natura al Prat!


“La ciutat del Prat ho està passant molt malament i hem decretat aquests tres dies de dol perquè necessitem pair-ho”, ha declarat aquest dimecres en una atenció als mitjans l’alcalde, Lluís Mijoler, que ha afegit que “el Prat serà sempre una ciutat antimasclista i seguirem treballant perquè no es produeixin actes d’aquest tipus”.


“És condemnable i execrable qualsevol lloc del país, de l’estat i del món que encara patim la violència masclista”, ha lamentat l’alcalde Mijoler, que ha “agraït totes les mostres de condol, el suport de totes les administracions, absolutament totes han estat al costat de la ciutat del Prat”, i “a totes les entitats del Prat que s’hi ha bolcat i que des del primer moment han volgut ajudar i col·laborar”.

MAS:  L’Ajuntament del Prat impulsa per vuitena vegada els Espais de Recerca de Feina


Des de primera hora d’aquest dimecres l’Ajuntament ha activat el protocol de ciutat contra les violències masclistes i ha seguit l’evolució del cas a través del comitè de crisi previst en aquestes situacions, en el qual estan representants membres de la policial local i dels Mossos d’Esquadra, així com el SIAD i els serveis d’Educació i Acció Social, entre d’altres.


Tant l’Ajuntament com altres administracions estan acompanyant les víctimes i han acompanyat la comunitat educativa en la gestió d’aquests fets.


- Te recomendamos -
Artículo anterior65YMÁS y Cámara de España presentan la campaña ‘El Valor Sénior’
Artículo siguienteAfectacions de trànsit pel tancament de la sortida 13 de la Ronda de Dalt
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí