Inicio Actualidad Nova edició del programa 30 Plus per fomentar la contractació a la...

Nova edició del programa 30 Plus per fomentar la contractació a la ciutat

L’Ajuntament de Cornellà, en col·laboració amb el SOC, encenta aquest mes d’octubre una nova edició del programa 30 Plus per fomentar la contractació a la ciutat. Es tracta de la quarta edició d’aquest programa, un projecte creat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i desenvolupat en el marc de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.

El programa 30 Plus permet millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur de 30 anys, prioritàriament majors de 45 anys i aturats de llarga durada. Afavorint la seva incorporació en el mercat laboral mitjançant un contracte de treball de mínim 6 mesos. Els usuaris contractats rebran, a més, accions d’acompanyament i orientació per part de l’equip tècnic del Programa, així com una formació professionalitzadora adient al lloc de treball per la millora de les competències transversals.

MAS:  Alerta sobre productes cosmètics i farmacèutics retirats del mercat

El programa ofereix ajudes per a la contractació a les empreses participants,pels mesos de duració del contracte fins a un màxim de 9 mesos.

Coneix tota la informació laboral i les ofertes d’ocupació a la WEB del Servei d’Ocupació Municipal

- Te recomendamos -
Artículo anteriorFallece el barcelonés Xavi Moya, ex campeón del mundo de boxeo, Kung fu y full-contact
Artículo siguienteLes Festes de Sant Ildefons comencen aquest dimecres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí