Inicio Actualidad ‘A Prop Teu’ gestiona més de 6.000 incidències els darrers quatre anys

‘A Prop Teu’ gestiona més de 6.000 incidències els darrers quatre anys

La plataforma municipal ‘A Prop Teu’ va gestionar el 2022 un total de 1.617 incidències proposades per part de la ciutadania, i des de principi d’any ja se n’han gestionat unes 621, cosa que representa un augment de gairebé el 6 % respecte el mateix període de l’any anterior. Si comparem l’evolució que ha fet la plataforma en el darrer mandat, podem parlar de consolidació (vegeu gràfic), en termes absoluts, d’una mitjana superior a les 1.500 incidències l’any, tot i tenir una lleugera davallada durant el periode de la pandèmia, però amb un increment notable.

‘A Prop Teu’ es reafirma com el canal més ràpid i directe que té la ciutadania per comunicar a l’Ajuntament de Cornellà una incidència o un suggeriment de reparació o millora de l’espai públic, a través de les xarxes socials o des de la pròpia web. Un canal que fan servir cada dia més persones, com demostren les més de tretze mil incidències gestionades des de la seva posada en marxa el 2013.

Pel que fa als departaments encarregats de resoldre les incidències, hi ha poques variacions respecte a l’any anterior: Espai Públic (reparacions de mobiliari urbà, jardineria, neteja viària…) gestiona més de la meitat dels casos que entren a la plataforma, seguit de la Guàrdia Urbana. Els àmbits de la neteja viària, la jardineria i la recollida d’escombraries se situen al capdavant de les preocupacions dels veïns al llarg d’aquests quatre darrers anys. Les incidències per barris estan molt repartides, tot i que, en els darrers mesos, per exemple, la Gavarra ha estat el districte que ha registrat el major nombre de casos (21,1 %) i l’Almeda, el que menys (10 %). Pel que fa a les vies d’entrada, les xifres es mantenen força estables, X (Twitter) representa un 12 % de les incidències que entren a la plataforma (increment de 3 punts).

READ  La Biblioteca Antonio Martín vola cap als centres educatius

Més informació: www.apropteucornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament de Cornellà es persona com a acusació popular en el cas d’intent de feminicidi d’una veïna de la ciutat
Artículo siguientePla de rehabilitació de Sant Ildefons, subvencions de fins el 65% per a les comunitats
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí