Inicio Actualidad Primer plenari de les AFA i les AMPA del curs

Primer plenari de les AFA i les AMPA del curs

Esteu aquí

La trobada va celebrar-se a l’Escola Charles Darwin

divendres, 22 setembre, 2023 – 13:30


L’Escola Charles Darwin va ser l’escenari el dilluns 18 de setembre del primer plenari de les AFA i les AMPA del curs 2023-2024, el tret de sortida per a la participació proactiva de les famílies en l’engranatge educatiu de la ciutat. L’acte va comptar amb la presència de la tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Educació, Cultura i Comunitat Anna Martín, que va gaudir així del primer contacte amb les famílies de la comunitat educativa. Aquest espai, promogut per l’Ajuntament, està liderat per la regidora d’Educació.


Durant la trobada, a la qual van assistir representants de totes les AFA, es van posar sobre la taula diversos temes d’interès, com ara els reptes que ha d’afrontar l’educació al Prat, les novetats del curs que acaba d’arrencar o el calendari d’activitats conjuntes. També es va informar respecte a la subvenció municipal per a la realització de projectes educatius de les AFA i les AMPA, que enguany serà de 36.450 euros, i sobre les accions previstes per garantir el confort tèrmic als centres.

READ  Les AMPA i AFA del Prat, finalistes dels Premis aFFac 2022


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major
Artículo siguienteComença la Festa Major del Prat 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí