Inicio Actualidad L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Esteu aquí

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d’una experiència teatralitzada

divendres, 22 setembre, 2023 – 12:00


Aquesta setmana, en el marc de les celebracions de la Festa Major, s’ha celebrat una nova edició del Prat Nocturn, amb una participació de més de 1.800 persones. El Prat Nocturn és l’itinerari teatralitzat que ens endinsa en la història del Prat, tot fusionant  personatges reals amb d’altres de ficticis, sempre, però, amb una base històrica. El Prat Nocturn es renova cada any, amb itineraris nous i noves escenes, adaptades a l’entorn urbà.  


El recorregut d’aquest any s’ha iniciat al barri de La Granja i s’ha desenvolupat per l’entorn de l’avinguda del Remolar finalitzant a l’IES Baldiri Guilera. Cada dia, des del dilluns 18 fins al dijous 21, s’han fet dues sessions.

MAS:  Les XIV Jornades Gastronòmiques donen el tret de sortida a les Festes de la Carxofa Prat


Aquest any, els personatges han estat especialment juganers i, imbuïts de l’esperit de la Festa Major, s’han colat en escenes que no els hi tocaven. Així, hi ha una barreja d’èpoques, gent i situacions estranyes que ens porten des del segle XVIII al XX.


L’activitat està organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i el Teatre Kaddish dona vida a tots els personatges.

El Prat nocturn 2023


- Te recomendamos -
Artículo anteriorExposicions i molta activitat cultural aquesta tardor
Artículo siguientePrimer plenari de les AFA i les AMPA del curs
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí