Inicio Actualidad Acaba la reforma de l’Institut Escola Pepa Colomer

Acaba la reforma de l’Institut Escola Pepa Colomer

Esteu aquí

Durant l’estiu també s’han climatitzat les quatre escoles bressol municipals

dimecres, 20 setembre, 2023 – 08:30


Aquest estiu s’ha desenvolupat la segona fase de les obres de reforma i ampliació de l’Institut Escola Pepa Colomer. Cal recordar que el centre, que abans era una escola de primària, s’ha hagut d’adaptar als requeriments d’un institut escola de dues línies.


L’actuació d’enguany s’ha centrat en la reforma integral de la cuina, en la creació d’una nova escala d’emergència i en el nou edifici del gimnàs amb noves aules.


El nou edifici, situat a la zona del pati on abans estaven els horts escolars, acull un gimnàs, vestidors i un porxo, a la planta baixa, i dues aules més a la primera planta, que estaran connectades amb l’edifici existent mitjançant una passera.

MAS:  Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023


Les quatre noves aules s’han dissenyat perquè siguin polivalents, amb envans mòbils que fan possible ampliar els espais i amb revestiments acústics que permeten fer activitats musicals i d’altre tipus.


Una intervenció iniciada l’estiu passat


La transformació de l’Institut Escola Pepa Colomer va iniciar-se l’estiu passat. La primera fase de les obres, finalitzada el setembre del 2022, va consistir en una reforma de la planta baixa de l’edifici, que es va ampliar amb dues noves aules i una biblioteca, que han ocupat part dels antics porxos. També va modificar-se la zona d’administració per tal de fer la connexió amb la part ampliada.

MAS:  El Prat exigeix una resolució pacífica del conflicte entre l’estat d’Israel i Palestina i condemna els atacs contra la població civil


Altres obres als centres


Al marge de la reforma de l’Institut Escola Pepa Colomer, durant l’estiu, l’Ajuntament ha dut a terme diverses obres de millora en les escoles de la ciutat. Destaca la climatització de les quatre escoles bressol municipals, La Blaveta, Sol Solet, La Granota i El Cabusset, una intervenció cabdal per tal d’avançar en el confort tèrmic, un aspecte que preocupa la comunitat educativa i les famílies.


Així mateix, s’ha canviat el paviment de fusta del pati de la terrassa de l’Escola Bressol El Cabusset, s’han instal·lat lones en la tanca del pati infantil de l’Escola Jacint Verdaguer, s’ha pavimentat la pista esportiva de l’Escola Bernat Metge i s’ha pintat íntegrament l’Escola del Parc. Finalment, a l’Escola Ramon Llull, la Generalitat preveia realitzar la substitució d’una part de la tanca perimetral, obra que, de moment, ha estat posposada.

MAS:  La Nit en Dansa presenta “Cossos presents” a Jardins de la Pau


A sota, podeu veure fotos de les obres més destacades.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorGrupo Gallo trae la magia de Disney a la mesa con su pasta infantil temática
Artículo siguienteNueva etapa en UAX: Inteligencia Artificial destaca en la formación de futuros profesionales
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí