Inicio Actualidad La programació de les Nits d’Estiu acaba aquest cap de setmana

La programació de les Nits d’Estiu acaba aquest cap de setmana

La darrera activitat de les Nits d’Estiu de Cornellà és la visita al taller de l’artista cornellanenc Jordi Rocosa, previst per divendres 28, a les 18 h, a l’espai cultural La Caldereria. Per poder assistir s’havia de fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreçada grupstendhal@gmail.com.

Aquesta cita també consta d’un taller familiar inspirat en les seves escultures. N’hi ha moltes repartides per tota la ciutat, però potser, de les més conegudes, destaca el seu particular naixement de Nadal, que es col·loca a la plaça de Catalunya, així com els ornaments de les carrosses de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Les Nits d’Estiu finalitzen amb aquesta proposta creativa i amb èxit de participació. La programació va començar l’1 de juliol i en el decurs d’aquest mes, hem pogut gaudir de moltes propostes diferents: quatre sessions de cinema a la fresca, vuit concerts al Castell, dotze concerts a Can Mercader –incloent els vuit concerts del Can Mercader Festival-, actuacions musicals a la plaça de l’Església i a La Caldereria, una nova edició del Sant Ildephon’s Festival i del San Ildesound, a més de comptar amb SAU 30, els guanyadors de la segona edició de La Veu de Cornellà, Roger Padrós i Sant Pol.

MAS:  Ángel Ron objetará el dictamen judicial y revela evidencias 'convincentes' que desacreditan 'la teoría del instructor'

Durant tot el mes d’agost la ciutat ofereix alternatives d’oci pels que no surten aquests dies. Les piscines descobertes de parc Esportiu Llobregat i Complex de Can Mercader restaran obertes fins a principis de setembre, els parcs i places són bones alternatives per descansar i a més tenen espais d’ombra com a refugis climàtics. Les biblioteques Teresa Pàmies, Central i Sant Ildefons obren les tardes entre el 15 de juny i el 15 de setembre, de dilluns a divendres, des de les 15.30 h a les 20.30 h.i la pràctica esportiva són també alternatives per gaudir l’estiu.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEstiu al Pati, esport per als joves als patis de centres escolars
Artículo siguienteUn accidente provoca un incendio en Lloret de Mar
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí