Inicio Actualidad Estiu al Pati, esport per als joves als patis de centres escolars

Estiu al Pati, esport per als joves als patis de centres escolars

Aquest estiu, tornem a obrir el pati de sis Escoles i els dinamitzem, amb l’objectiu de donar opcions lúdiques i esportives a infants i joves que es queden a la ciutat durant les vacances.

La duració del programa és del 26 de juny fins el 8 de setembre de dilluns a divendres en horari de 17.00h a 20.30h, excepte del 7 d’agost al 20 d’agost (ambdós inclosos) que romandran tancats. El departament d’Esports municipal contracta professionals de l’activitat física i l’esport per a dinamitzar l’activitat als patis, fomentant els valors educatius a través del joc i l’exercici físic.

Les escoles que obren són les següents:

• ESCOLA SANT ILDEFONS (Entrada per Av. de Sant Ildefons, 24)
• ESCOLA MONTSERRAT (Entrada per Av. Línia Elèctrica, 2-4)
• ESCOLA ABAT OLIBA (Entrada per Carrer del Sorral del Riu, 3)
• ESCOLA DOLORS ALMEDA (Entrada per Carrer de Baltasar Oriol i Mercer, 66)
• ESCOLA ELS PINS (Entrada per Carrer de Miquel de Roncalí i Destefanis)
• ESCOLA SURIS (Entrada per Carrer de Federica Montseny).

MAS:  “L’Hospital de Bellvitge és una revolució en pro de la sanitat pública. Del no-res, tota una generació ha creat un lloc capdavanter”

Aquest any, també es dinamitza el Camp de futbol de Sant Ildefons fins al 4 d’agost en el mateix horari, de dilluns a divendres de 17h a 20:30h.

La mesura, en col·laboració amb Guàrdia Urbana i el departament de Polítiques d’Integració i Mediació, s’inclou en la campanya “Cornellà pel Civisme”, per a fer compatible que els i les menors facin esport i que la ciutadania gaudeixi amb tranquil·litat de places i espais comuns.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAl mar, precaució
Artículo siguienteLa programació de les Nits d’Estiu acaba aquest cap de setmana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí