Inicio Actualidad Lectures i activitats refrescants aquest estiu a les biblioteques

Lectures i activitats refrescants aquest estiu a les biblioteques

Les biblioteques municipals tenen horaris especials durant l’estiu i han preparat una programació especial orientada, principalment, als més petits per oferir alternatives d’oci cultural i GRATUÏT durant les vacances escolars. A més aquests espais culturals estan considerats refugis climàtics per fugir de les altes temperatures d’aquesta estació.

Durant aquest temps, destaca especialment l’oferta d’activitats per als més petits, amb una programació de jocs de taula, de ciències i de contes en anglès. Són propostes totalment gratuïtes que, en la majoria dels casos, no requereixen inscripció.

També hi ha propostes per als adults i, com sempre, ofereixen recomanacions de lectures perquè l’estiu acostuma a ser una època tranquil·la per a moltes persones i aprofiten aquest temps per llegir i consumir literatura.

MAS:  El Taller Gran, l’espai creatiu de projectes artístics per a majors de 55 anys, ja està en marxa

Entre el 15 de juny i el 15 de setembre, les biblioteques de Cornellà obren les tardes de dilluns a divendres, des de les 15.30 h a les 20.30 h. Llevat del dimarts 15 d’agost que és festiu i les biblioteques romandran tancades.

La Biblioteca Clara Campoamor i la Marta Mata romandran tancades entre juliol i agost.  A La Biblioteca Clara Campoamor si que es podrà fer ús de les Sales 24 h com a espai d’estudi, per part de totes aquelles persones majors de 16 anys que disposin de l’aplicació mòbil M7 Citizen Security i que prèviament s’hagin enregistrat i hagin estat validades per part de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. Trobareu tots els detalls al  web de la xarxa de biblioteques.

MAS:  Música de tancament

La Biblioteca Marta Mata romandrà tancada per obres de manteniment durant el mes de juliol. En el seu lloc, la Biblioteca Teresa Pàmies estarà oberta a partir del 7 de juliol en horari de tarda, de 15:30 h a 20:30 h, de dilluns a divendres.

La ciutat disposarà de tres biblioteques en funcionament durant tot el mes de juliol: Biblioteca Central, Biblioteca Sant Ildefons i Biblioteca Teresa Pàmies.

Els documents prestats a les biblioteques Clara Campoamor i Marta Mata que es vulguin retornar al llarg d’aquest període de tancament, poden ser entregats a qualsevol dels equipaments de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que ofereixin servei durant aquests mesos. Malgrat aquesta possibilitat, i atesa aquesta situació excepcional, el sistema de préstec ampliarà automàticament les dates de retorn fins al mes de setembre. Us recordem que podeu consultar els vostres préstecs i llurs dates de venciment dins l’Espai personal de la Biblioteca Virtual.

MAS:  S’amplia el termini per respondre a l’enquesta del III Pla Local d’Igualtat de Gènere

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa qualitat excel·lent de l’aigua de la platja del Prat es consolida al juliol
Artículo siguienteNova convocatòria del programa d’ajuts per afavorir l’autoocupació de joves
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí