Inicio Actualidad Nova convocatòria del programa d’ajuts per afavorir l’autoocupació de joves

Nova convocatòria del programa d’ajuts per afavorir l’autoocupació de joves

Esteu aquí

Dotada amb 15.000 euros, aquesta ajuda s’adreça a joves amb voluntat d’emprendre el seu propi negoci o que ja ho han fet

dilluns, 17 juliol, 2023 – 08:15


L’import de l’ajut és de 15.120 euros per persona sol·licitant i es pot sol·licitar del 18 de juliol a les 9:00 h. fins al 20 de setembre a les 15:00 h. telemàticament a través d’un d’aquests dos canals: https://canalempresa.gencat.cat/ca/inici o https://web.gencat.cat/ca/tramits.


 


Els requisits per rebre l’ajut són:


  • Tenir entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) a la data d’inici d’activitat com a persona treballadora autònoma.

  • Estar donada d’alta al registre del programa de Garantia Juvenil en situació “inscrit beneficiari” el dia anterior a la data d’inici de la seva activitat com a persona treballadora autònoma.

  • Haver iniciat l’activitat econòmica o professional com a persona treballadora autònoma, com a mínim, el dia abans de presentar la sol·licitud d’aquest ajut.

  • Mantenir i acreditar, amb informació fiscal o de facturació, la realització de l’activitat econòmica o professional per la qual s’ha sol·licitat l’ajut durant un mínim de 18 mesos de manera ininterrompuda. Durant tot aquest temps no es pot estar contractat com a persona treballadora assalariada.

  • Tenir i mantenir el domicili fiscal i, si s’escau, el centre de treball, a Catalunya al llarg dels 18 mesos.

  • Durant aquest temps, dur a terme amb aprofitament una acció de caràcter formatiu o de suport que contribueixi a millorar la gestió del negoci o que estigui relacionada directament amb l’activitat econòmica o professional desenvolupada.


 


Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) a 93 478 68 78 i oae@elprat.cat o demanar cita prèvia.

MAS:  El pessebre de la gent gran, guardonat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLectures i activitats refrescants aquest estiu a les biblioteques
Artículo siguienteLa plaça de la Llibertat estrena zona de vianants i nova imatge
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí