Inicio Actualidad Música de tancament

Música de tancament

dilluns, 6 setembre, 2021 – 08:30


El temps és relatiu. Segons el nostre ús dels segons i minuts, passarà més o menys ràpid. A la biblioteca sembla que els temps es detingui però no. Les agulles marquen inexorablement l’esdevenir del temps. Segon rere segon tot arriba o en aquest cas tot passa.

Una cosa és segura i esdevé tradició a la biblioteca: 15 minuts abans de tancar l’equipament, sonarà música per avisar als/els usuaris que estiguin en ple estat de concentració que és hora de tancar els llibres i ordinadors. Aquest sistema d’avís es fa servir diàriament des de fa un munt d’anys.




Des de la biblioteca es va pensar que la música que sona pels altaveus estaria bé que estigués relacionada amb un esdeveniment cultural a la ciutat, un concert o projecció d’una òpera…, o bé una efemèride d’algun grup, cantant o treball discogràfic. D’aquesta manera durant tota una setmana sonarà un o diversos treballs de l’artista seleccionat.

MAS:  L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i la consellera d'Educació, Anna Simó, visiten l'ampliació de l'Institut Escola Pepa Colomer




El nostre fons de música és variat i suficientment ampli. A l’entrada de la biblioteca, al taulell de préstec, posem una selecció de llibres, DVD o CD relacionat amb l’efemèride o esdeveniment amb un cartell explicatiu. Aquesta exposició bibliogràfica és una petita mostra de documents que tenim del grup, tipologia musical o bé bibliografia del músic. Tots els documents es poden agafar en préstec per saber més del nostre grup o disc favorit.

Que no pari la música.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova sessió de vacunació massiva per a majors de 12 anys el dimarts 7 de setembre
Artículo siguienteEl Consell d’Infants de Cornellà fa balanç del curs escolar
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí