Inicio Actualidad Descobreix tot el que pots fer aquest estiu amb el QUÈ FER...

Descobreix tot el que pots fer aquest estiu amb el QUÈ FER A CORNELLÀ

Aquest estiu la ciutat ofereix un ampli ventall de propostes per gaudir de la ciutat des del matí fins a la nit. Les piscines, els refugis climàtics, les activitats a les biblioteques són opcions refrescants per fer durant el dia i a la nit la programació de Les Nits d’Estiu permeten tenir opcions al vespre per gaudir de música en directe, cinema a la fresca i molt més. Per no perdre’t res et conviden a consultar el web del QUÈ FER A CORNELLÀ, planifica’t l’estiu i gaudeix plenament de tot el que t’ofereix la ciutat.

El web QUÈ FER A CORNELLÀ és el portal cultural i d’oci de l’Ajuntament de Cornellà, a través del qual podeu conèixer tota la programació de la ciutat, de manera ràpida, participativa i interactiva. L’objectiu és que, des de qualsevol lloc, es pugui consultar aquesta agenda d’oci cultural a la ciutat i triar la millor opció per a cadascú.

Aquesta setmana tenim una programació especial del QUÈ FER A CORNELLÀ . 

MAS:  El Consell dels Infants es retroba amb l'alcalde

Estigueu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

  CulturaCornella  |  QueferaCornella

  CulturaCornella  |  QueferaCornella

Dissabte, malabars a la Plaça Pallars

Un dels actes divertits per a tota la familia aquest cap de setmana el podreu gaudir dissabte 8 de juliol, 18:30h Plaça Pallars: Jak, el malabarista del moment.

Un personatge amb encant i molt dinàmic que aprofita els jocs de destresa, equilibri i malabars com a fil conductor d’aquesta aventura buscant en tot moment la participació, la complicitat i l’humor. Un xou vertiginós a ritme de funk per a totes les edats, conté números de malabars amb boles, diàbolos, malabars de foc, bola d’equilibri, cèrcols, caixes i comèdia gestual que enlluernaran el públic present.

MAS:  Desmantellat un edifici convertit en una factoria de marihuana i gestionat per dos grups familiars que consumia electricitat equivalent a 174 habitatges

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls plens municipals del nou mandat se celebraran l’últim dijous de mes
Artículo siguienteCap de setmana de festa al barri Almeda
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí