Inicio Actualidad El Consell dels Infants es retroba amb l’alcalde

El Consell dels Infants es retroba amb l’alcalde

Esteu aquí

En aquesta trobada, les conselleres i consellers participants van formular els dubtes, propostes i demandes recollides al llarg del curs lectiu 2021-2022.

dijous, 9 juny, 2022 – 13:00


El Consell dels Infants del Prat es va trobar el passat dimecres 8 de juny amb l’alcalde, Lluís Mijoler. En aquesta trobada les conselleres i consellers participants van formular els dubtes, propostes i demandes recollides al llarg del curs lectiu 2021-2022.


L’acte es va dur a terme a les Cases d’en Puig i va girar entorn a quatre temàtiques principals, fruit d’una fase prèvia d’observació i anàlisi de l’entorn i a les quals l’alcalde va donar resposta: el rebuig de la ciutadania i la infància del Prat a l’ampliació de l’Aeroport; els riscos que generen els patinets elèctrics per la mobilitat a la ciutat; les possibles campanyes entorn al reciclatge a la ciutat i la millora en la formació dels diferents agents que treballen amb infants en quant a malalties cròniques.

READ  Portes obertes a la nova Escola Municipal de Música


Gràcies a aquesta trobada, tant l’alcalde com el Consell dels Infants se’n van anar amb la motxilla plena de deures per seguir transformant la ciutat, tot comptant amb la mirada de la infància i l’adolescència.


El Consell dels Infants


El Consell dels Infants és un òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col·laborar activament en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat en els sentits següents:


  • Aportant el seu punt de vista sobre com volen que sigui la ciutat.

  • Dient què els agrada i que no.

  • Oferint idees per millorar-la


El Consell està format per un mínim de 25 i un màxim de 30 nois i noies d’entre 11 i 13 anys (6è de Primària i 1r d’ESO). Tots els infants empadronats a la ciutat que en el moment d’iniciar el període de renovació tinguin l’edat necessària, poden presentar candidatura per formar part del Consell.


El Consell es reuneix un cop al mes al llarg de tot el curs escolar. Compta amb el suport de la Secció d’Educació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, que gestiona el projecte.

READ  Benestar animal durant les festes i revetlles

- Te recomendamos -
Artículo anteriorS’estrena 6è canta amb el títol “T’atreveixes?”
Artículo siguienteEl Consell de Dones es reunirà per preparar la 19a Trobada de dones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí