Inicio Actualidad Cap de setmana de festa al barri Almeda

Cap de setmana de festa al barri Almeda

Des d’avui divendres i fins al diumenge 16 de juliol, el barri d’Almeda celebra la seva festa gran. Es portaran a terme diferents activitats per a grans, joves i petits organitzades per l’Associació de Veïns i altres entitats del barri. La majoria d’aquestes propostes es concentren a la plaça d’Almeda la Vella i a la seu de l’Associació de Veïns.

Música, activitats esportives, infantils i de tota mena ompliran el barri de festa i bon ambient. Aquest divendres els aficionats al rock tenen una alternativa a la plaça Almeda la Vella, a partir de les 20.30h.

El dissabte 8 de juliol, a partir de les 18.30 h, hi haurà rocòdrom a Can Mercader, carreres de cotxes de control remot (a la pista del Club RC Can Mercader) i una sessió de música electrònica amb el DJ Abraham (a les 22 h, a la plaça d’Almeda la Vella). Diumenge 9, a les 19 h, trobada de Barça contra Madrid (a l’estadi CD Almeda), plaques commemoratives (a la seu de l’associació de veïns) i rumba, a la plaça d’Almeda la Vella amb el grup Arbolada.

MAS:  Aquest mes d’octubre pots donar sang al Prat i ajudar a revertir el baix nivell de reserves actual

CONSULTA A L’AGENDA WEB TOTA LA PROGRAMACIÓ.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDescobreix tot el que pots fer aquest estiu amb el QUÈ FER A CORNELLÀ
Artículo siguiente5 aspectos esenciales para poner a punto tu caravana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí