Inicio Actualidad La Festa del Prat al Món mostra la cara més compromesa de...

La Festa del Prat al Món mostra la cara més compromesa de la ciutat en un ambient lúdic i festiu

dimecres, 14 juny, 2023 – 13:30


El passat dissabte, 10 de juny, la plaça de Catalunya va acollir, un any més, la Festa del Prat al Món.


Aquesta festa és l’acte central de totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat sobre justícia global, pau i drets humans i una oportunitat perquè les entitats del sector puguin mostrar a la ciutadania tots aquells projectes que porten a terme a altres països o a casa nostra.


Enguany van participar 12 entitats, les quals formen part del Prat Solidari i que desenvolupen projectes a diversos països del món com: Burkina Faso, Congo,  El Salvador, Guatemala, Madagascar, Marroc, Nepal, Palestina o Paraguai, entre d’altres.

MAS:  El més destacat del mes de març en xifres


La festa va ser molt animada, tant a nivell de les persones que s’adreçaven a les paradetes per obtenir informació, com per participar en les diferents activitats i actuacions.


Cal destacar que per primera vegada va participar a la festa el Cor d’Adults de l’Escola d’Arts en Viu. També ho va fer The Gospel Prat Project, què ja havia participat en altres edicions.


El procés de participació i confluència d’aquests dos cors va estar una veritable  mostra d’acció comunitària amb el qual a través de les cançons, estratègicament escollides, es van compartir valors imprescindibles per aportar una mirada que pot ajudar a assolir un món una mica més just.

MAS:  Mijoler, satisfet per l'aturada de l'ampliació de l'aeroport, exigeix la convocatòria de la taula institucional


També va haver-hi un espai per als infants de la ciutat amb l’actuació de “Karibú”, que amb cançons que parlen de les desigualtats entre els diferents països i de la solidaritat entre pobles va ser molt ben acollida.


A més,  es va dur a terme l’actuació de circ “Traqueteo” i l’actuació d’Electric Gozarela que va posar el punt final a la festa, oferint un espai de ball i  música la nit del dissabte.


Relatoria gràfica


Podeu veure les fotos de la Festa del Prat al món, al següent enllaç.


També podeu veure el vídeo del prat.tv en aquest altre enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPresentació dels curtmetratges del taller de cinema Concèntrica
Artículo siguienteEl ple tanca la legislatura amb el comiat als 10 regidors i regidores que deixen el càrrec
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí