Inicio Actualidad El més destacat del mes de març en xifres

El més destacat del mes de març en xifres

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

El Ple del Síndic de Greuges i les intervencions realitzades durant 2022, l’homenatge de la ciutat a l’esport femení, o la participació a les diferents activitats promogudes durant el mes de març vinculades al dia de la Dona, o l’augment de prèstec de documents a les biblioteques són algunes de les notícies que han generat titulars a la ciutat i que serveixen per resumir el mes de març.

MAS:  El ple del Prat aprova invertir 1,6 M € extra, principalment en millores d’equipaments i espais públics i ajuts per a col·lectius vulnerables


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme
Artículo siguienteL’autobús PR3 arribarà fins la platja a partir de demà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí