Inicio Actualidad L’Escola d’Arts en Viu participa als actes del 30è aniversari de l’ACEM

L’Escola d’Arts en Viu participa als actes del 30è aniversari de l’ACEM

Esteu aquí

Alumnat de dansa i de cors infantils participen a trobades de l’Associació Catalana d’Escola de Música i Dansa

dimecres, 17 maig, 2023 – 10:00


Aquest any 2023 l’Associació Catalana d’Escoles de Música, i també de dansa (ACEM) celebra els trenta anys de la seva creació. Aquesta associació ha estat cabdal en l’evolució i el creixement de les escoles municipals de música a Catalunya durant les darreres dècades. L’Escola d’Arts en Viu n’és membre des de l’any 2016 i ha estat sempre una escola activa a l’associació participant de les trobades d’alumnat o de les formacions de professorat que s’organitzen.


En aquests mesos de maig i de juny de 2023 l’Associació està organitzant diferents trobades arreu del territori per a que alumnes de diferents escoles es puguin trobar, cantar, tocar o ballar plegat, i així celebrar aquests 30 anys.

MAS:  La Diputació de Barcelona invertirà 172.000 euros en projectes comunitaris al barri de Sant Ildefons


En concret el passat diumenge 7 de  maig es va organitzar una trobada de l’alumnat de dansa de les escoles que ofereixen aquesta dicipina. La trobada es va fer a Esparreguera i hi van participar un grup de 22 alumnes del Prat que van estar aprenent i interpretant una coreografia grupal que va acabar en un flashmob col.lectiu.


I el recent diumenge 14 de maig han estat els alumnes i les alumnes dels Cors infantils de L’Escola d’Arts en Viu els qui han participat al Cantaxics, una cantata per a infants que s’ha interpretat al Tarraco Arena de Tarragona, i en la qual han participat uns 2000 alumnes de tot Catalunya. Del Prat han participar en aquesta activitat un total de 24 alumnes d’entre 7 i 9 anys interpretant la cantata Marcel Contaire, composada expressament per a l’ocasió d’aquest aniversari.

MAS:  Barcelona llora la muerte de su rinoceronte Pedro, el más longevo de Europa


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPresentació del llibre “Dones i mares invisibles” al Cèntric
Artículo siguienteCom demanar el vot per correu a les eleccions municipals 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí