Inicio Actualidad Com demanar el vot per correu a les eleccions municipals 2023

Com demanar el vot per correu a les eleccions municipals 2023

Si el 28 de maig de 2023 no pots votar presencialment a un col·legi del teu municipi, pots fer arribar el teu vot per correu. Per poder demanar el vot per correu cal complir els mateixos requisits que calen per exercir el vot presencial; és a dir, ser major d’edat el dia de les eleccions i residir a la ciutat (estar empadronat) en la qual es vol votar.

Informació sobre el vot per correu

Per votar per correspondència cal anar presencialment a una oficina de Correus, acreditar la identitat, i omplir un imprès amb el qual es demana la documentació necessària per votar. Un cop validada aquesta sol·licitud ja no es podrà votar presencialment. Els serveis de Correus enviaran la sol·licitud emplenada degudament a l’Oficina del Cens Electoral, que fa l’anotació corresponent en les llistes del cens.

MAS:  Lliures en les relacions afectives i sexuals

També es pot fer aquest tràmit per internet amb el certificat del DNI electrònic a través de la pàgina web de Correus.

El vot per correu es pot sol·licitar fins el 18 de maig de 2023 i el termini per dipositar el sobre amb el vot a les oficines és el 24 de maig, en els horaris habituals de les oficines postals.

Més informació sobre les eleccions locals a:

Eleccions locals 2023


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Escola d’Arts en Viu participa als actes del 30è aniversari de l’ACEM
Artículo siguienteCornellà commemora el Dia Internacional de les Famílies
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí