Inicio Actualidad Festes al barri Riera i molt més aquest cap de setmana

Festes al barri Riera i molt més aquest cap de setmana

Des del divendres 12 i fins al diumenge 14, el barri Riera de Cornellà s’omplirà d’activitats per a totes les edats i per a tots els gustos, a càrrec de l’associació de veïns del barri i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà. Les propostes es concentren, principalment, a la plaça de la Sardana i a l’esplanada del Parc Esportiu Llobregat.

Aquí us deixem algunes propostes, però podreu seguir tota l’actualitat a l’agenda cultural i les xarxes socials del #queferacornella

DIVENDRES 12 DE MAIG

Les activitats comencen a la tarda, a partir de les 17 h, amb tallers d’activitats infantils a la plaça de la Sardana. Després, una mica de Zumba a les portes del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i el plat fort de divendres és el correfoc infantil.

MAS:  Curs per dinamitzar activitats juvenils adreçat a joves entre 16 i 25 anys

Estarà a càrrec de Cua de Drag i començarà a les 20.30 h des del carrer de Sant Jeroni, passant per l’avinguda del Baix Llobregat, la carretera del Prat, el passeig dels Ferrocarrils Catalans, els carrers de Sant Isidre, de Francesc Layret i de Sant Lluís per, acabar, a l’esplanada del PELL, on s’organitza una botifarrada popular i disco mòbil.

DISSABTE 13 DE MAIG

Dissabte està carregat de propostes per a totes les edats. Hi haurà torneig de petanca, ludoteca del PELL, sardinada popular (a les 11 h, a l’esplanada del PELL) i animació. De fet, una de les grans activitats serà la cercavila de les 10.30 h, a càrrec dels Gegants de Cornellà, Dracs de la Cua de Drac i Foment de Cultura Popular de Cornellà. A l’arribada de l’esplanada del PELL, s’oferirà xocolata per als més petits.

MAS:  Fixades les dates de les jornades de portes obertes a les escoles i instituts

DIUMENGE 14 DE MAIG

 Les festes de Riera finalitzen diumenge amb el torneig Tringular Mixte de Futbol Sala (a les 10 h, a l’escola Abat Oliba), paradetes artesanes i animació infantil (a l’esplanada del PELL, a partir de les 10 h). A la tarda, també a l’esplanada del Parc Esportiu Llobregat, a partir de les 18 h, espectacle de Dansa i Ritme i cantada d’havaneres amb el grup Montjuïc.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ A L’AGENDA

ACTIVITATS ALS ‘CARRERS SENSE COTXES’

 “Els caps de setmana sense cotxes”,  tornen amb programació de tallers i activitats lúdiques, que es fan de manera rotativa en alguns dels carrers que es tallen al trànsit de vehicles el cap de setmana a la ciutat. Aquest cap de setmana les propostes són:

MAS:  El Prat dona el tret de sortida a una formació sobre la gestió pública dels serveis d’aigua potable a una delegació tècnica de Cuba

14 de maig:

Crta Esplugues, barri CentreTaller “Fem invents reciclats”
Carrer Torras i Bages, barri del PedróTaller de circ
Carrer Barcelonés, barri Fontsanta-FatjóActivitat El Tricicle

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà celebra la Nit dels Museus amb activitats al Castell i al Museu Palau Mercader
Artículo siguientePresentació del llibre “Dones i mares invisibles” al Cèntric
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí