Inicio Actualidad Festes al barri Riera i molt més aquest cap de setmana

Festes al barri Riera i molt més aquest cap de setmana

Des del divendres 12 i fins al diumenge 14, el barri Riera de Cornellà s’omplirà d’activitats per a totes les edats i per a tots els gustos, a càrrec de l’associació de veïns del barri i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà. Les propostes es concentren, principalment, a la plaça de la Sardana i a l’esplanada del Parc Esportiu Llobregat.

Aquí us deixem algunes propostes, però podreu seguir tota l’actualitat a l’agenda cultural i les xarxes socials del #queferacornella

DIVENDRES 12 DE MAIG

Les activitats comencen a la tarda, a partir de les 17 h, amb tallers d’activitats infantils a la plaça de la Sardana. Després, una mica de Zumba a les portes del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i el plat fort de divendres és el correfoc infantil.

MAS:  Nit dels Museus

Estarà a càrrec de Cua de Drag i començarà a les 20.30 h des del carrer de Sant Jeroni, passant per l’avinguda del Baix Llobregat, la carretera del Prat, el passeig dels Ferrocarrils Catalans, els carrers de Sant Isidre, de Francesc Layret i de Sant Lluís per, acabar, a l’esplanada del PELL, on s’organitza una botifarrada popular i disco mòbil.

DISSABTE 13 DE MAIG

Dissabte està carregat de propostes per a totes les edats. Hi haurà torneig de petanca, ludoteca del PELL, sardinada popular (a les 11 h, a l’esplanada del PELL) i animació. De fet, una de les grans activitats serà la cercavila de les 10.30 h, a càrrec dels Gegants de Cornellà, Dracs de la Cua de Drac i Foment de Cultura Popular de Cornellà. A l’arribada de l’esplanada del PELL, s’oferirà xocolata per als més petits.

MAS:  Comencen el tallers per preparar l’acte central del Dia Internacional de les Dones

DIUMENGE 14 DE MAIG

 Les festes de Riera finalitzen diumenge amb el torneig Tringular Mixte de Futbol Sala (a les 10 h, a l’escola Abat Oliba), paradetes artesanes i animació infantil (a l’esplanada del PELL, a partir de les 10 h). A la tarda, també a l’esplanada del Parc Esportiu Llobregat, a partir de les 18 h, espectacle de Dansa i Ritme i cantada d’havaneres amb el grup Montjuïc.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ A L’AGENDA

ACTIVITATS ALS ‘CARRERS SENSE COTXES’

 “Els caps de setmana sense cotxes”,  tornen amb programació de tallers i activitats lúdiques, que es fan de manera rotativa en alguns dels carrers que es tallen al trànsit de vehicles el cap de setmana a la ciutat. Aquest cap de setmana les propostes són:

MAS:  Més de cent persones participen a la jornada que dona el tret d’inici a diferents projectes de Voluntariat a la ciutat

14 de maig:

Crta Esplugues, barri CentreTaller “Fem invents reciclats”
Carrer Torras i Bages, barri del PedróTaller de circ
Carrer Barcelonés, barri Fontsanta-FatjóActivitat El Tricicle

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà celebra la Nit dels Museus amb activitats al Castell i al Museu Palau Mercader
Artículo siguientePresentació del llibre “Dones i mares invisibles” al Cèntric
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí