Inicio Actualidad Curs per dinamitzar activitats juvenils adreçat a joves entre 16 i 25...

Curs per dinamitzar activitats juvenils adreçat a joves entre 16 i 25 anys

El departament de Joventut organitza la 14a edició del Curs de dinamització jove, dirigit a persones de 16 a 25 anys, i que s’impartirà del 5 de febrer al 9 de març de 2024. Les inscripcions són obertes fins al 26 de gener.

El curs consta de cinc sessions, teòriques, un dia a la setmana, on es coneix l’origen del programa juvenil Nits Insòmnia, es reflexiona sobre el treball en equip, es tracta el tipus d’oci que s’hi consumeix, i es mostren diferents tècniques de difusió, planificació i avaluació. Finalment, es treballa la creativitat, no només per fer una programació atractiva, sinó també, per trobar solucions quan hi ha algun imprevist en alguna acció concreta. La part pràctica consisteix a dur a terme una activitat a la fase d’estiu de les Nits Insòmnia

MAS:  El Wheelchair arriba al Prat

En total, el curs consta de 40 hores i està 100 % subvencionat. Un cop finalitzat, els participants tenen la possibilitat de continuar en el projecte formant part del col·lectiu d’Agents Insòmnia, que prenen part en planificar i portar a terme les activitats de les properes edicions de Nits Insòmnia.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Espanyol entre los cinco clubes con mayor asistencia media a sus partidos durante la primera vuelva de LALIGA HYPERMOTION
Artículo siguienteNoves formacions per aprendre a moderar grups d’ajuda mútua de benestar emocional
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí