Inicio Actualidad Nova edició de la Fira APROPA al Citilab: orientació professional i acadèmica...

Nova edició de la Fira APROPA al Citilab: orientació professional i acadèmica per a l’alumnat de Cornellà

El proper dimecres 22 de març se celebra una nova edició de la Fira APROPA, la fira d’Accions Pel Reciclatge i l’Orientació Professional i Acadèmica organitzada per l’Ajuntament per oferir orientació i assessorament formatiu a joves i famílies de la ciutat.

La plaça Can Suris i el Citilab seran de nou l’emplaçament on instituts de la ciutat i entitats formatives oferiran tallers informatius i accions perquè els nois i noies de la ciutat comencin a trobar alternatives formatives un cop finalitzada la formació obligatòria.

La jornada s’obrirà amb la ponència “Jo i el meu futur” a les 9.30h, a càrrec de Natàlia Mir, directora general d’Innobaix.

Seguidament començaran tallers pràctics que es desenvoluparan en punts diversos de les instal·lacions del Citilab i també a les carpes exteriors. Fins a les 14.00h els estudiants podran participar en aquestes propostes amb temàtiques molt variades.

MAS:  Joan Franco, presidente de TECNIBERIA: "Hay que abordar de forma inminente el problema de la escasez de agua en España"

Automoció, jardineria, imatge personal, gastronomia, realitat virtual, farmàcia, fusteria, energies i molt més seran algunes de les especialitzacions que els nois i noies de Cornellà podran experimentar per poder decidir i començar a traçar el seu futur acadèmic i professional.

Així mateix, durant tot el matí els joves podran participar també en una activitat més lúdica: una Gimcana amb sorpreses.   A més d’aquestes propostes a la plaça Can Suris (a l’exterior del Citilab), es desplegaran les carpes institucionals dels diversos centres formatius de la ciutat perquè totes les persones interessades s’hi puguin acostar, rebre informació i resoldre dubtes parlant amb representants de cada institució.

A continuació, podeu consultar el programa complet:

MAS:  Atrevir-se amb la vida: una nova temporada de L'Artesà

FIRA APROPA

Assessorament a l’Oficina Jove

A més de la fira Apropa els serveis d’Informació de Joventut, l’assessoria acadèmica de l’Oficina Jove i el Punt a l’Institut engeguen una campanya donat l’inici del període de preinscripcions als estudis post-obligatoris. La campanya es farà entre el 20 i el 31 de març tant a l’Oficina com als punts als instituts.

Consulta la campanya informativa a:

CAMPANYA ENSENYAMENT


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPrendre consciència del cos a partir dels 60 anys
Artículo siguienteEvolució del Pla Director Comunitari al barri de Sant Ildefons
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí