Inicio Actualidad El Consell Comarcal i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat criden...

El Consell Comarcal i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat criden la societat de la comarca a opinar sobre el desenvolupament turístic al Baix Llobregat

Esteu aquí

L’objectiu és definir un nou Pla Estratègic més sostenible sota un marc de consens i col·laboració continu

dimarts, 25 juliol, 2023 – 08:30


El Consell Comarcal i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en col·laboració amb tots els municipis de la comarca, estan elaborant un nou Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Baix Llobregat, amb l’objectiu de continuar treballant en la millora de la destinació i de desenvolupar un model turístic més sostenible, respectuós i competitiu, que s’alineï amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. El nou pla contemplarà actuacions transformadores i dinamitzadores de l’activitat turística, centrades en l’impuls de l’economia comarcal, la tecnologia, la innovació i la competitivitat empresarial.

MAS:  L'oficina del Síndic de Greuges visitarà el Prat el 20 de gener


En aquest procés, les entitats consideren fonamental conèixer les principals necessitats, oportunitats i inquietuds dels diferents agents econòmics i socials del territori. Per aquest motiu, s’ha posat en marxa una enquesta en línia, en la qual hi pot participar tota la ciutadania del Baix Llobregat, a més dels col·lectius, ens i empreses relacionades de forma directa o indirecta amb l’activitat turística de la comarca. L’enquesta estarà activa fins a finals de setembre.


Podeu participar-hi a través d’aquest enllaç: www.platurismebaixllobregat.com


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFinalitza la instal·lació de càmeres de vigilància del trànsit
Artículo siguienteGrave incendio en Badalona deja 24 heridos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí