Inicio Actualidad Rehabilitació energètica per valor d’un milió per a un edifici de Sant...

Rehabilitació energètica per valor d’un milió per a un edifici de Sant Ildefons

Un edifici de l´avinguda República Argentina, al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, serà el primer de l’àrea metropolitana de Barcelona que emprendrà una reforma dins del programa d’ajuts per a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri, finançat una bona part (un 40 %) pels fons Next GenerationEU que gestiona el Consorci Metropolità de l’Habitatge. El cost previst és de gairebé un milió d’euros. 

La finca, que va ser construïda als anys 60, té 104 habitatges i 7 locals a planta baixa. L’actuació de rehabilitació millorarà les façanes principals i celoberts del edifici pel que fa al seu estat de conservació i eficiència energètica, reduint el consum d’energia primària no renovable mitjançant la col·locació d’aïllament tèrmic per l’exterior. Això permetrà reduir el 35% del consum de l’energia primària no renovable, i s’estima una reducció de la demanda energètica anual global de calefacció i refrigeració superior al 45%. 

MAS:  Autocars gratuïts per moure's pel Corpus i Punts Lila

En relació als ajuts per a la rehabilitació dels fons Next Generation EU per promoure l’estalvi energètic dels edificis i habitatges i lluitar així contra el canvi climàtic, cal recordar que la convocatòria romandrà oberta fins al 30 de juny de 2026.

Ajuts

PROGRAMA D’AJUDES A LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’agenda social i urbana (ASUECO) completa dos anys d’activitat amb el 70% dels objectius assolits
Artículo siguienteJornada d’orientació a les famílies de Sensibilització Artística
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí