Inicio Actualidad Jornada d’orientació a les famílies de Sensibilització Artística

Jornada d’orientació a les famílies de Sensibilització Artística

Esteu aquí

L’Escola presenta a alumnes i familiars les opcions dels programes bàsics de dansa, música i teatre

dimecres, 1 març, 2023 – 10:00


El passat dissabte 25 de febrer professorat de les diferents disciplines de L’Escola d’Arts en Viu (dansa, teatre i música) van oferir als alumnes i les famílies de Sensibilització Artística 2 una jornada de presentació de les metodologies d’aula dels programes de Dansa i de Teatre i també van presentar una part dels instruments que s’ensenyen al programa de Música.


Aquest grup de 54 alumnes de Sensibilització Artística són nenes i nenes de 6 anys que estan acabant ja aquesta etapa inicial de formació i que el proper curs escolar han d’escollir quin programa Bàsic volen cursar, entre les opcions de Dansa, Teatre i Música. Els programes Bàsics es poden realitzar a partir de 7 anys i tenen una durada aproximada de 5/6 anys en els quals l’alumnat adquireix les destreses bàsiques de cada especialitat.

MAS:  Trobada dels clubs de lectura de les biblioteques de Cornellà


Dividits en 3 grups, alumnes i acompanyants adults van tenir l’oportunitat d’observar i participar en una classe de dansa, en una classe de teatre, i van poder fer un breu tastet d’instruments de vent (trompeta, trombó, flauta, clarinet i saxo) i d’instruments de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix). L’activitat es va dur a terme al Teatre L’Artesà aprofitant l’aula de dansa, les dos aules de teatre i la sala petita. L’Artesà és una de les seus en les quals L’Escola d’Arts en Viu desplega la seva activitat formativa, en concret en les especialitats de dansa i teatre i tambéels projectes de creació.


La jornada va finalitzar amb una breu sessió explicativa del detall de l’oferta dels programes bàsics en la qual les mares, els pares o les persones tutores de l’alumnat van poder fer preguntes i resoldre dubtes amb l’equip professional de L’Escola.

MAS:  El mes de novembre, ple de propostes de l’Aula de Ciutadania


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRehabilitació energètica per valor d’un milió per a un edifici de Sant Ildefons
Artículo siguienteLa nevada deixa al Prat estampes que costen de veure
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí