Inicio Actualidad Nova convocatòria d’ajuts “Ocupació + Transformació” dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses...

Nova convocatòria d’ajuts “Ocupació + Transformació” dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives

dimarts, 21 febrer, 2023 – 12:00


El Departament d’Empresa i Treball ha obert una nova convocatòria del programa d’ajuts “Ocupació + Transformació”, dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives amb l’objectiu d’oferir-los suport per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l’economia verda.


El pressupost d’aquesta convocatòria, que està finançada amb fons MRR (REACT-EU), és de 7,1 milions d’euros. L’import de l’ajut és de 5.000 euros.


Poden sol·licitar l’ajut les persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre una i cinc persones treballadores assalariades (o sòcies treballadores) amb el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de sis mesos des de la sol·licitud de la subvenció. A més, l’entitat haurà de dur a terme en el termini de sis mesos des de la recepció de l’ajut una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o l’economia digital. És necessari haver iniciat l’activitat econòmica d’acord amb la data límit d’inici que estableix la convocatòria: 1 de desembre de 2021.

MAS:  Ampliació d'horari per accedir al cementiri de Cornellà amb motiu de la festivitat de Tots Sants


Termini de presentació de sol·licituds fins al 28 de febrer a les 15:00 h.


Més informació: https://treball.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Nova-convocatoria-dajuts-Ocupacio-Transformacio-dirigit-a-persones-treballadores-autonomes-microempreses-i-cooperatives-que-tinguin-entre-1-i-5-persones-assalariades.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Botiga Solidària de Cornellà ha atès unes 3.000 persones durant 2022
Artículo siguienteEl Prat estrena un servei de vehicle elèctric compartit i una xarxa de punts de recàrrega
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí