Inicio Actualidad Alta participació en l’oferta formativa dels centres culturals

Alta participació en l’oferta formativa dels centres culturals

Esteu aquí

Durant la primera setmana s’han realitzat 1022 inscripcions, però encara pots apuntar-te als cursos i tallers

dijous, 26 gener, 2023 – 15:15


Cada trimestre, els diferents centres culturals de la ciutat, preparen una oferta de cursos, tallers i petites píndoles formatives per iniciar-se en noves disciplines o descobrir noves aficions i adreçada a tots els públics.


Per als mesos d’hivern i primavera s’han programat un total de 114 cursos de temàtica diversa: arts en viu, arts visuals, gastronomia, cultura digital i coneixement, on trobem també xerrades i cicles de programació d’història, món contemporani, literatura o ciència.


Bona acollida durant la primera setmana d’inscripcions


Durant els primers dies s’han realitzat un total de 1.022 inscripcions, de les quals el 84 % en les primeres hores. El 60 % de les inscripcions s’ha realitzat on line i la resta de manera presencial als diferents centres culturals.

MAS:  Després de l’estiu, trenca la rutina amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals


Les propostes amb millor acollida han estat les d’arts en viu i gastronomia, en què ja s’han tancat alguns grups.


Inscripcions obertes


Encara tens oportunitats d’apropar-te d’una manera senzilla i pràctica a alguna matèria. Al Centre Cívic Palmira Domènech, aprèn a parlar en públic o anima’t a conèixer com ha evolucionat el tractament de la sexualitat al cinema. Al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, inicia’t al patchwork o als aeris. Al Centre Cívic Jardins de la Pau aprèn ritmes tan diferents com l’afrobeat o els balls llatins. Trobaràs tota la informació sobre les propostes formatives al web elprat.cat/cultura.


Les inscripcions es poden realitzar al web online.elprat.cat o presencialment als centres culturals: Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi – Ribera BaixaL’Escola d’Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d’arts del Prat.

MAS:  Comencen els grups de treball de la diagnosi del Pla Integral per a les Persones amb Diversitat Funcional de la ciutat


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa plataforma ‘A Prop Teu’ ha gestionat més de 1.600 incidències durant 2022
Artículo siguienteComencen les inscripcions al Campus d’Arts en Viu per a joves
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí