Inicio Actualidad L’Ajuntament del Prat farà una aportació de 2.000€ a la campanya d’emergència...

L’Ajuntament del Prat farà una aportació de 2.000€ a la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació pels terratrèmols al Kurdistan, Síria i Turquia

Esteu aquí

Les entitats de cooperació del Prat també estan donant suport a l’hora de canalitzar els oferiments d’ajuda ciutadans

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (@kurdistan24tv)

dijous, 9 febrer, 2023 – 13:00


El passat 6 de febrer diversos terratrèmols van sacsejar el sud de Turquia, Síria i el Kurdistan. Fins el moment, les conseqüències d’aquest fenomen han estat més 15.000 víctimes mortals, prop de 68.000 persones ferides i nombrosos danys materials.


Amb l’objectiu d’ajudar a la ciutadania afectada, l’Ajuntament del Prat donarà 2.000 euros al programa de resposta d’emergència urgent que el Fons Català al Desenvolupament està desplegant en aquests territoris.

MAS:  Aprovades les subvencions per a projectes de Cooperació al desenvolupament i educació per a la Justícia Global


Aquesta nova emergència es produeix en territoris castigats per la guerra, on hi ha milions de persones en situació de desplaçaments forçats. Turquia acull uns 3,6 milions de refugiats sirians, la majoria dels quals viuen a la zona afectada. A Síria els camps de refugiats palestins també s’han vist greument afectats.


Quina és la millor manera de donar suport davant l’emergència?


Davant de situacions d’emergència humanitària, amb l’objectiu d’escurçar els terminis i agilitzar l’arribada dels ajuts a les persones afectades, la opció més recomanable és fer aportacions econòmiques a les entitats que ja estan treballant sobre el terreny.


El motiu és que les entitats tenen més capacitat d’identificar les necessitats específiques a la zona afectada i poden activar les respostes més adients.

MAS:  Los destrozos provocados por un camión con el portón abierto


Per tal de canalitzar els oferiments d’ajuda individuals, les entitats de cooperació del Prat estan dirigint a la ciutadania a organitzacions i ONG’s que ja estan duent a terme la seva tasca a Turquia, Síria i el Kurdistan.


A continuació podreu trobar diferents enllaços per poder dur a terme les vostres aportacions.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCrida a la solidaritat ciutadana per la crisi humanitària a Turquia i Síria
Artículo siguienteNou programa d’activitats per impulsar el projecte ‘Enfortir Cornellà’
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí