Inicio Actualidad Crida a la solidaritat ciutadana per la crisi humanitària a Turquia i...

Crida a la solidaritat ciutadana per la crisi humanitària a Turquia i Síria

Els terratrèmols d’aquest dilluns a Turquia i Síria (7,4 graus de magnitud a l’escala de Richter) han sacsejat les províncies del sud-est de Turquia i nord de Síria, i han provocat danys en nombroses infraestructures i milers de persones mortes i ferides, d’acord amb les estimacions inicials.

Des de l’Ajuntament de Cornellà trobem necessària la cooperació de la ciutadania per fer front a les conseqüències devastadores que han tingut aquests fets a tots els nivells. La Creu Roja ha obert una campanya d’ajuda urgent a Turquia i Síria, amb diferents canals de col·laboració (veure imatge a sota) per poder fer les vostres aportacions:compte bancari, bizum, SMS…

La Mitja Lluna Roja Turca està responent des del primer moment, mobilitzant els seus equips a 10 províncies del país, en suport als serveis d’emergència del govern turc que ha sol·licitat ajuda internacional. Per la seva banda, la Mitja Lluna Roja Àrab Síria es troba responent sobre el terreny des de primera hora, donant suport a les operacions de recerca i rescat, brindant primers auxilis, realitzant evacuacions mèdiques d’emergència i transportant les persones ferides als hospitals.

MAS:  Comença una nova edició de 'Dansa Metropolitana'

IMPORTANT Es necessita la col·laboració ciutadadana per donar suport a les tasques de rescat i atenció a les persones afectades amb atenció sanitària, psicosocial, alberg, cobertura de necessitats bàsiques, etc.

www.cruzroja.es/colabora


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUna seixantena de flamencs al Delta del Llobregat, captats pel Consorci dels Espais Naturals
Artículo siguienteL’Ajuntament del Prat farà una aportació de 2.000€ a la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació pels terratrèmols al Kurdistan, Síria i Turquia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí