Inicio Actualidad Les AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules

Les AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules

Esteu aquí

La regidoria d’Educació ha recollit la inquietud i la traslladarà a la Generalitat de Catalunya

dimecres, 29 març, 2023 – 09:00


Les AFA de la ciutat van expressar dilluns la seva preocupació per la previsió d’altes temperatures a les aules durant l’últim trimestre del curs en el marc de la reunió trimestral. La regidoria d’Educació va recollir la inquietud i es va acordar traslladar-la de forma conjunta a la Generalitat de Catalunya per tal de conèixer les mesures que es prendran i assegurar un equilibri entre tots els centres de la ciutat.


Durant la sessió, es van abordar altres qüestions. D’una banda, es van tractar els nous requeriments per a la justificació de les subvencions municipals rebudes. Es va posar sobre la taula la dificultat per donar resposta a la complexitat que van adquirint cada cop més els tràmits amb l’administració, circumstància que complica que les entitats de voluntariat sense estructura professional puguin seguir-los.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Violación durante casi 30 años: una mujer denuncia a su padre por agresiones sexuales


D’altra banda, el tècnic municipal de protecció civil va expressar la necessitat de revisar els formats en què es duen a terme les festes de final de curs en un context de sequera. Va detallar quines mesures s’han de prendre i va explicar com elaborar un pla d’emergència.


Així mateix, les AFA van compartir una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per reclamar que es destini un 6% del PIB a l’educació. Durant el plenari, es va presentar part de la nova junta directiva de l’AFA de l’Escola Can Rigol, que participarà a partir d’ara com a entitat a la ciutat en l’àmbit educatiu i en altres temàtiques d’interès.

MAS:  Comença la preinscripció per a les escoles bressol 2022-23


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes Orquestres de corda celebren el seu concert de primavera
Artículo siguienteÈxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat Municipal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí