Inicio Actualidad Les AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules

Les AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules

Esteu aquí

La regidoria d’Educació ha recollit la inquietud i la traslladarà a la Generalitat de Catalunya

dimecres, 29 març, 2023 – 09:00


Les AFA de la ciutat van expressar dilluns la seva preocupació per la previsió d’altes temperatures a les aules durant l’últim trimestre del curs en el marc de la reunió trimestral. La regidoria d’Educació va recollir la inquietud i es va acordar traslladar-la de forma conjunta a la Generalitat de Catalunya per tal de conèixer les mesures que es prendran i assegurar un equilibri entre tots els centres de la ciutat.


Durant la sessió, es van abordar altres qüestions. D’una banda, es van tractar els nous requeriments per a la justificació de les subvencions municipals rebudes. Es va posar sobre la taula la dificultat per donar resposta a la complexitat que van adquirint cada cop més els tràmits amb l’administració, circumstància que complica que les entitats de voluntariat sense estructura professional puguin seguir-los.

MAS:  L'Ajuntament de Cornellà posa en marxa la nova Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà


D’altra banda, el tècnic municipal de protecció civil va expressar la necessitat de revisar els formats en què es duen a terme les festes de final de curs en un context de sequera. Va detallar quines mesures s’han de prendre i va explicar com elaborar un pla d’emergència.


Així mateix, les AFA van compartir una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per reclamar que es destini un 6% del PIB a l’educació. Durant el plenari, es va presentar part de la nova junta directiva de l’AFA de l’Escola Can Rigol, que participarà a partir d’ara com a entitat a la ciutat en l’àmbit educatiu i en altres temàtiques d’interès.

MAS:  El govern municipal assoleix sengles acords amb ERC i Junts de suport al PAM 2024-27


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes Orquestres de corda celebren el seu concert de primavera
Artículo siguienteÈxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat Municipal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí