Inicio Actualidad Els serenos realitzen més de 2.000 intervencions en el que portem d’any

Els serenos realitzen més de 2.000 intervencions en el que portem d’any

El Servei d’Observació Nocturna (SON), els serenos de Cornellà, incrementa el nombre d’intervencions i incidències reportades per la ciutadania a la via pública, des de la posada en marxa el febrer del 2022. L’any passat es van realitzar 1.562 actuacions, mentre que aquest any, fins al mes d’agost, ja han comptabilitzat unes 2.055 intervencions.

Els serens és un projecte social d’ocupació, engegat per l’Ajuntament de Cornellà, amb l’objectiu de vetllar per la tranquil·litat, millorar la sensació de seguretat i la confiança als carrers, especialment des d’una mirada amb perspectiva de gènere. Els equips recorren els carrers de Sant Ildefons i la Gavarra entre les 23 i les 6 hores cada nit.

MAS:  El Centre d’Empreses impulsa noves empreses i assessora emprenedors i empresaris

Fins al mes d’agost d’aquest any, els equips han comptabilitzat un nombre més gran d’incidències relacionades amb desperfectes al mobiliari urbà o a la via pública i la retirada de residus (55%), i altres sobre l’abandonament de mobles i trastos a la llista de carrers (28%). Però també s’han realitzat acompanyaments puntuals de persones que s’havien de desplaçar a la nit i no se sentien segures (9%), o l’acompanyament a persones desorientades fins al seu domicili, fins a 20 ocasions.



- Te recomendamos -
Artículo anteriorLliurament de 61 nous habitatges protegits de lloguer
Artículo siguienteLos Mossos D´Squadra detienen a un hombre por presuntamente agredir sexualmente a su hija en Barcelona
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí