Inicio Actualidad Comença l’any amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels...

Comença l’any amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals

Esteu aquí

Tallers, cursos i xerrades de temàtiques diverses i per a totes les edats

dilluns, 2 gener, 2023 – 11:00


Des del Servei de Cultura t’oferim aquest conjunt de tallers, cursos i xerrades de temàtiques diverses i per a totes les edats.


En l’àmbit de la creació, prova diferents estils de ball i tècniques del circ, experimenta amb les arts tèxtils i plàstiques, millora fotografies i produccions musicals i desafia el full en blanc.


Si t’apassiona el coneixement i la reflexió, eixampla la mirada i la capacitat crítica amb cursos i xerrades sobre literatura, història, música, ciència i temes d’actualitat.

MAS:  Activitats familiars el cap de setmana als 'carrers sense cotxes'


Amplia el teu univers literari i comparteix les històries llegides en algun club de lectura, en tens molts per escollir!


En el camp de la tecnologia, descobreix eines i aplicacions digitals que millorin el teu dia a dia i afavoreixin la creativitat.


Si vols millorar les habilitats a la cuina i viure de forma més saludable, tria i remena d’entre el gran ventall de propostes gastronòmiques.


Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa.


Inscripcions


Les inscripcions es podran fer a partir del dimecres 11 de gener, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi – Ribera BaixaL’Escola d’Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d’arts del Prat.

MAS:  Formació en coeducació adreçada a la comunitat educativa del Prat


Trobaràs tota la informació al web elprat.cat/cultura i dels diferents equipaments. 


Aquesta proposta formativa s’anirà completant al llarg del semestre. Així que t’animem a anar consultant les webs dels centres culturals. 


Al Prat, la cultura al teu abast! 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAcomiadem l’any a Cornellà amb la Dona dels Nassos
Artículo siguienteEl mes de desembre en xifres destacades, a Cornellà en Titulars
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí