Inicio Actualidad Acomiadem l’any a Cornellà amb la Dona dels Nassos

Acomiadem l’any a Cornellà amb la Dona dels Nassos

S’acaba l’any i ja falta menys perquè hi arribin els Reis d’Orient! Si voleu anar escalfant motors i veure com s’està preparant tot a Cornellà per viure una de les nits més màgiques de l’any, no us podeu perdre aquests dies la visita al Campament Oriental del Mag Maginet a la Fira de Cornellà, tot just acaba d’obrir les portes i serà amb nosaltres des del 28 al 30 de desembre i de l’1 a 4 de gener. 

I si encara no heu enviat la carta als Reis, no patiu que sou a temps, justet, però a temps. Aquest divendres 30, a les 19 hores, us podeu acostar a la seu de l’associació La Segarra que rebran la visita d’un Carter Reial, i a més, recordeu que teniu les bústies del Mag Maginet al carrer, disponibles fins al 4 de gener. I no us oblideu de penjar els vostres desitjos per al 2023 als arbres de la Fada Ondina! 

READ  Setembre ens ofereix ampliar els nostres coneixements

Bústies, Maginets de llum i Arbres dels Desitjos

A més, a Cornellà ens agrada acomiadar l’any amb molta diversió. El dissabte 31 sortirem a passejar per la ciutat amb la Dona dels Nassos i altres capgrossos! Farem un recorregut pels carrers del voltant de la plaça de l’Església, ballant i rient, com mana la tradició. Ens hi acompanyes?

Segueix tota l’actualitat cultural al portal: Què Fer a Cornellà

I també a les xarxes socials:

  @queferaCornella

  @QFerACornella

  @queferacornella


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAquest Nadal, regala entrades per a la nova temporada teatral
Artículo siguienteComença l’any amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí