Inicio Actualidad Aquest Nadal, regala entrades per a la nova temporada teatral

Aquest Nadal, regala entrades per a la nova temporada teatral

Si esteu pensant en un regal especial per aquest Nadal, doneu-li un cop d’ull a la nova temporada teatral de Cornellà per al 2023. Quedareu molt bé si regaleu unes entrades o un abonament per gaudir de diferents espectacles al llarg de l’any.

Disposeu d’una àmplia programació cultural a les sales de Cornellà: L’Auditori, la Sala Ramon Romagosa, l’auditori de Sant Ildefons i, ara també, la Sala Padró. Hi ha diferents opcions a prop vostre i per a tots els gustos: música, dansa, teatre, circ, espectacles familiars…

Com ja sabeu el Cornellà Escènica agrupa les programacions de L’Auditori de Cornellà i la programació municipal Cornellà Escena. Les entrades ja están disponibles, i si compreu ara tindreu importants descomptes i abonaments per gaudir de més espectacles a un preu reduït.

MAS:  Mijoler reclama que es descarti definitivament l’ampliació de l’aeroport després que el president d’Aena expressés ahir la voluntat de reprendre-la

La programació municipal Cornellà Escena arrenca el 5 de febrer amb un obra per al públic familiar ‘El fil vermell’ a l’auditori Sant Ildefons i un espectacle de ball i cante amb la frescura i la força de l’art flamenco de la mà de ‘Chicuelo’, l’11 de febrer a la Sala Ramon Romagosa.

Teniu més informació de tots els espectacles al web de la venda d’entrades: https://entradescornella.cat/  

 

[Si no veus correctamente aquesta finestra, pulsa AQUÍ]

Drama, comèdia, monòlegs, músicals, concerts… i molt més a L’Auditori de Cornellà

En quant a L’Auditori, hi ha una vintena d’espectacles que ja tenen les entrades disponbles des de fa unes setmanes, i alguns d’ells, fins i tot, ja tenen les entrades exhaurides! així que ja podeu córrer sino us voleu quedar-ne sense. A L’Auditori comencen l’any a ritme de dansa i musicals: el ballet d’ ‘El llac dels cignes, dimecres, 11 de gener, ‘Disney Rock’, diumenge 22 de gener, i ‘Recordando Grease’, dissabte 4 de febrer.

MAS:  Actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Si les treieu ara, recordeu que hi ha interessants descomptes i abonaments, que trobareu en els enllaços d’aquesta pàgina.

Web de venda d’entrades – L’Auditori de Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Campament del Mag Maginet i la Nit de Reis, els més esperats per als infants
Artículo siguienteAcomiadem l’any a Cornellà amb la Dona dels Nassos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí