Inicio Actualidad El Campament del Mag Maginet i la Nit de Reis, els més...

El Campament del Mag Maginet i la Nit de Reis, els més esperats per als infants

Un dels moments més esperats per als infants de  Cornellà és la visita del Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà, com a preàmbul de la Nit de Reis, els dies 28, 29, 30 de desembre i 1, 2, 3 i 4 de gener. El Campament Oriental torna a instal·lar-se a la Fira de Cornellà, un espai tancat i, per tant, òptim per superar les possibles inclemències meteorològiques i poder gaudir de les moltes propostes lúdiques destinades al públic infantil. 

La distribució d’aquest recinte permet diferenciar espais i recorreguts des de l’entrada fins a la haima del Mag Maginet. És aquí on rebrà els infants cada tarda de 17 a 21 hores, i els hi donarà pistes de com arribaran els Reis a Cornellà. També hi haurà un espai per elaborar l’element màgic que juntament amb les paraules màgiques “El vol del mussol, la cua del gat del Baix Llobregat”, permetrà als nens i nenes guiar els Reis fins a Cornellà.

MAS:  Intercanvi de les orquestres de corda de L'Escola d'Arts en Viu

L’entrada al Campament és gratuïta però l’accés és amb *reserva prèvia a través de:www.entradescornella.cat

*La reserva d’entrades dona accés a un menor de 3 a 11 anys i a un adult al recinte, per tant cal demanar les invitacions estrictament necessàries per família. D’aquesta manera, es permet l’accés a més infants. La reserva d’entrades és nominativa i només serà vàlida per al dia i l’hora seleccionats.

El 5 de gener: l’arribada i la cavalcada

Un cop tanqui les seves portes el Campament Oriental, començarà el compte enrere per a l’arribada dels Reis a Cornellà. Aquest any si els voleu veure arribar, preneu nota del lloc i l’hora: avinguda de la Fama, a les 18 hores.

MAS:  Nuevas revelaciones de la UCO con relación entre Armengol y Koldo, para adjudicación directa y acelerada de contratos de mascarillas

Desrpés de l’espectacle d’arribada, cap a les 18.30 hores, els Reis i els personatges que els acompanyen es dirigiran a l’Ajuntament per fer el tradicional parlament des del balcó. En acabar, sobre les 20.45 hores, continuarà la cavalcada per la ciutat.

 Avinguda de la Fama

 5 de gener de 2023

 18.00 hores


- Te recomendamos -

Artículo anteriorEl Centre Cívic Jardins de la Pau acull un bingo musical nadalenc amb visió comunitària i inclusiva
Artículo siguienteAquest Nadal, regala entrades per a la nova temporada teatral
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí