Inicio Actualidad El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un bingo musical nadalenc...

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un bingo musical nadalenc amb visió comunitària i inclusiva

Esteu aquí

En aquesta activitat van participar un total de 120 persones usuàries de diferents serveis i al voltant 25 persones voluntàries.

divendres, 23 desembre, 2022 – 13:15


El passat dimecres 21 de desembre, el Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir un bingo musical, una activitat duta a terme des de l’Àrea d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament i que tenia per objectiu promoure un espai inclusiu i de diversió per a diferents col·lectius de la ciutat.


L’activitat estava pensada amb una visió comunitària i inclusiva, i hi van participar persones usuàries del Servei d’Atenció Domiciliària, del projectes Antenes i de diferents entitats de la ciutat, com per exemple l’Associació d’Amics Pota Blava, que es va encarregar de la dinamització.

READ  Aquest diumenge suma’t a la Festa de la Mobilitat Sostenible


Obsequi a les persones participants


Al bingo musical també van participar la Fundació Rubricatus i “A tota màquina”, un grup comunitari del Servei d’Acció Social que a través de la costura i de la realització d’altres activitats crea xarxes relacionals entres diferents persones de la ciutat per tal de lluitar contra l’aïllament social.


Gràcies a la col·laboració de Rubricatus i el grup “A tota màquina”, totes les persones assistents es van poder dur un obsequi de la trobada. Va ser un arbret de nadal dut a terme amb diferents materials tèxtils reciclats.


Nadal comunitari al Prat


El bingo musical és una mostra més de totes les activitats comunitàries que l’Ajuntament té en marxa per tal de garantir la cura de tota la ciutadania amb la creació d’espais de benestar i socialització.

READ  Cita amb l'esport i la solidaritat per començar l'any


Un altres exemples d’activitats comunitàries creades per diferents agents de la ciutat són el Pessebre de la plaça de la Vila, el Pessebre Vivent de Sant Cosme o el Mercat d’Intercanvi de joguines.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorSaps què passa a la Torre de la Miranda?
Artículo siguienteEl Campament del Mag Maginet i la Nit de Reis, els més esperats per als infants
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí