Inicio Actualidad Minut de silenci pels 20 anys de l’11M

Minut de silenci pels 20 anys de l’11M

L’Ajuntament de Cornellà ha convocat un minut de silenci el dilluns 11 de març, a les 12 h, davant de l’edifici consistorial, com a mostra de record i de solidaritat amb els afectats de l’atemptat terrorista de Madrid i amb els seus familiars.

Aquest 11 de març es commemora el 20è aniversari de l’atac d’Al-Qaida a Madrid: 10 explosions simultànies que es van efectuar a primera hora del matí en tres trens de rodalies de Renfe, a tocar amb l’estació d’Atocha. L’atemptat va acabar amb la vida de 193 persones i va ferir 2.057 més en un atac que, fins al moment, ha estat el més important a Espanya i dels més importants d’Europa.

MAS:  Àngela Jové, el Rotary Club, Anna García i l’Associació Esportiva Prat, reconeguts amb els Premis Ciutat del Prat pel seu compromís amb el municipi i la comunitat

El minut de silenci al qual se suma el consistori cornellanenc forma part d’un conjunt d’actes commemoratius, impulsats per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i per les associacions de víctimes del terrorisme.


- Te recomendamos -
Artículo anterior¡Cuidado Baix Llobregat! Se multiplican los casos de perros heridos por la procesionaria y su veneno
Artículo siguienteLa importancia del cabello en la autoestima de los españoles, según Ipsos Digital y TRESemmé
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí