Inicio Actualidad Inscripcions obertes per a la Cursa Solidària Ciutat de Cornellà

Inscripcions obertes per a la Cursa Solidària Ciutat de Cornellà

La Cursa arriba a la 41a edició, amb altres novetats a més de la data: el circuit ha canviat per fer-ho més ràpid, i la prova pren el nom popular de “La de 10”, referida als quilòmetres del recorregut principal. D’altra banda, es mantenen els punts de sortida i arribada a l’Estadi Municipal Pilar Pons i la cursa solidària de 2 quilòmetres, a més de les proves de categories infantils.

Com és habitual, es tracta d’una competició oberta a totes les persones de qualsevol edat que hi vulguin participar, sense cap altra limitació que les ganes de fer esport pels carrers de la ciutat i compartir l’experiència. El dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions. Pel que fa a l’horari, la sortida 10K és a les 9.30 h, la 2k, a les 11.15 h i la sortida de 500M a les 11.45 h. 

READ  Educació canina bàsica

Tindran trofeu els tres primers de cada categoria de la cursa de 10k i trofeus i medalles els 5 primers de cada categoria de la cursa 2k i 500m. Hi haurà premi per a les entitats i escoles guanyadores. Tots els corredors/es podran descarregar-se el seu diploma de participació amb el temps que han fet a la seva cursa. Les classificacions i els diplomes estaran disponibles un cop finalitzada la cursa a la web de https://xipgroc.cat/

El club Cornellà Atlètic organitza la Cursa amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i de la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta edició ja estarà plenament dins de la normalitat després que la del 2020 es va haver de suspendre, i l’any passat es va celebrar amb algunes restriccions. 

READ  Cornellà commemora el Dia Internacional de les Famílies

PROJECTE SOLIDARI

Enguany, el Cornellà Atlètic endega un projecte solidari de beques per a persones en situació de risc i d’accions de col.laboració directa a entitats de la ciutat que treballen per la cohesió a través de projectes conjunts que reclamin la participació dels diversos agents del club.

Tancament d’inscripcions per internet el 16 de novembre: https://www.cornellaatletic.com/inscripcions-curses


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPromoció de 56 habitatges amb protecció oficial al sector Siemens-Elsa
Artículo siguienteÚltims dies per veure l’exposició “Enfortir Cornellà” a la carpa de la plaça Europa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí