Inicio Actualidad Promoció de 56 habitatges amb protecció oficial al sector Siemens-Elsa

Promoció de 56 habitatges amb protecció oficial al sector Siemens-Elsa

Aquest dijous 3 de novembre, a les 18.30 hores, la cooperativa Llar Unió Catalònia presentarà a la sala Vicenç Badenes del Citilab les característiques d’una promoció de 56 habitatges amb protecció oficial que té l’objectiu de construir al sector Siemens-Elsa.

Aquesta promoció s’emmarca en el protocol de col·laboració, signat entre l’Ajuntament de Cornellà i la cooperativa Llar Unió Catalònia el març de 2019, el qual té per objecte el desenvolupament d’habitatges amb protecció oficial en règim de venda, destinats paritàriament als ciutadans de Cornellà de Llobregat.

L’acte servirà per donar a conèixer a les persones interessades el projecte, les condicions econòmiques i financeres i els requisits per adquirir un d’aquests habitatges. La parcel·la va ser adquirida per la cooperativa a l’empresa municipal Procornellà el passat mes de juny.

MAS:  Una trentena de tècnics i tècniques d’altres municipis visiten la ciutat per conèixer el circuit Noves Oportunitats Educatives

- Te recomendamos -
Artículo anteriorTaller de benestar animal al SPAI
Artículo siguienteInscripcions obertes per a la Cursa Solidària Ciutat de Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí