Inicio Actualidad Horari especial de Tots Sants al cementeri de la ciutat

Horari especial de Tots Sants al cementeri de la ciutat

Aquests dies previs a la festivitat de Tots Sants, des del dia 27 d’octubre a l’1 de novembre, el cementeri de Cornellà romandrà obert en horari continuat de 8.30 a 19.00 h, per facilitar que les famílies puguin anar al cementiri i visitar els seus difunts. A les esglésies del municipi, hi haurà misses especials per Tots Sants.

Després, el cementiri tornarà al seu horari habitual d’hiverndes de l’1 de novembre fins al 30 d’abril:

  • De dilluns a dissabte: matins de 8.30  a 13 h / Tardes de 15.30 a 17.30 h
  • Diumenges i festius: de  8 a 14 h

Cornellà recupera també les activitats prèvies a la pandèmia a l’entorn de la Castanyada i Halloween, celebrant la festivitat als centres educatius, bibiblioteques i casals d’infants i joves de la ciutat.

READ  L’Artesà, una nova temporada compromesa i carregada de sorpreses

Les biblioteques de Cornellà han preparat una programació especial relacionada amb la celebració per aquest cap de setmana. Divendres 28 d’octubre, a les 18 h, a la Biblioteca Teresa Pàmies, es farà la lectura d’un conte en anglès amb una història d’aventures i fantasmes per celebrar el Halloween.

I l’Orfeó Catalònia celebra cada any la castanyada amb un relat de contes acompanyats de castanyes, panellets i moscatel. El divendres 29 d’octubre, a les 22 h hi serà el Yoshi Hioki amb “Cuentos de Japón”.

CONSULTA L’AGENDA DE CORNELLÀ


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNovembre de Diàlegs: la Biblioteca Antonio Martín ofereix recursos per aprofundir en el Cicle de pensament contemporani
Artículo siguienteComença l’edició de tardor de Nits Insòmnia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí