Inicio Actualidad Comença l’edició de tardor de Nits Insòmnia

Comença l’edició de tardor de Nits Insòmnia

La 15a edició del programa juvenil comença aquest 28 d’octubre i s’allargarà fins al 2 de desembre amb una proposta diferent per a les nits de divendres. Aquest programa d’oci nocturn alternatiu i saludable s’adreça a joves d’entre 16 a 35 anys i compta amb la participació dels mateixos –com a Agents Insòmnia– per proposar i dissenyar les propostes.

Nits Insòmnia té com a objectius promoure la participació juvenil al municipi, fomentar la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat, donant-los un ús adequat en horaris no habituals i implicar el teixit social en la intervenció per a la millora de les alternatives d’oci nocturn de la gent jove a Cornellà de Llobregat..

READ  Aprovada la Llei 20/2022 de Memòria Democràtica

Per aquesta tardor hi trobareu:

  • Gimcana: Mots encreuats en viu!
  • Crim al Palau Can Mercader: Un Cluedo a mida real.
  • Torneig de Catan i sessió de jocs.
  • Nit d’Anime i Cosplay: Concurs i Projecció de peli.
  • Activitat esportiva.
  • Bingo Musical.

 Les places són limitades! Inscripcions Nits Insòmnia

TÚNEL DEL TERROR PER A JOVES

A més, els Espais Joves Sant Ildefons i Riera-Centre han preparat un “Túnel del terror”, una activitat adreçada a joves de 12 a 15 anys, que no tenen l’edat per participar a Nits Insòmnia, però dins del paraigües d’aquesta i amb la mateixa filosofia lúdica i participativa. A  l’edició d’estiu es va organitzar la primera experiència amb aquesta franja d’edat i van participar un total de 25 joves. Us hi esperem el divendres 28 d’octubre (18 h) a l’Espai Jove Riera-Centre C/Francesc Layret, 60 

READ  Comunicat de l’Ajuntament de Cornellà davant l’agressió a una dona per violència masclista

Entrades Túnel del terror

Més informació:
T. 34 669 98 95 01
@nitsinsomnia
cornellajove@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorHorari especial de Tots Sants al cementeri de la ciutat
Artículo siguienteTorna el dinar de germanor dels horts municipals en la seva versió més comunitària
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí