Inicio Actualidad Dos nous centres educatius se suman a a la Xarxa d’Escoles per...

Dos nous centres educatius se suman a a la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà (XESCO)

Aquest curs s’incorporen a la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà (XESCO) dos nous centres educatius de Cornellà: l’escola Jacint Verdaguer i l’Institut Maria Aurèlia Capmany.

Aquest dijous 26 de gener, l’Ajuntament de Cornellà ha fet entrega als dos nous centres escolars del lliurament de la placa de la XESCO coincidint amb el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb el propòsit de conscienciar la ciutadania perquè conservi i protegeixi el medi ambient amb la realització d’accions i activitats. L’acte ha tingut lloc a l’escola Jacint Verdaguer, a les 10:30 h.

En total, ja són 25 els centres educatius de Cornellà (d’infantil, primària i secundària, i escoles bressol) que actualment formen part d’aquesta plataforma: Antoni Gaudí, Dolors Almeda, Ignasi Iglesias, Mare de Déu de Montserrat, Martinet, Sant Ildefons, Sant Miquel, Betània, Suris, Torre de la Miranda, L’Areny, Mediterrània, Alexandre Galí, Santa Eulàlia, SAMC i Jacint Verdaguer; IES Esteve Terradas i Illa, IES Miquel Martí i Pol, Institut Neus Català i IES Maria Aurèlia Capmany; Escoles Bressol Linda Vista, La Rosa dels Vents, Edelweiss, La Trepa i La Baldufa.

MAS:  Sala d’actes plena per escoltar la xerrada “El Feixisme: una experiència històrica”, a càrrec del doctor en història Ferran Gallego

La XESCO es va crear el curs 2009-2010 i forma part de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), formada per la xarxa d’escoles verdes i xarxes locals que promouen programes d’educació per la sostenibilitat adreçats als centres educatius de Catalunya. 

Els centres integrants treballen en xarxa per compartir i reflexionar sobre la incorporació de criteris socioambientals a la pràctica educativa, incorporen projectes ambientals al seu treball al centre i participen en la celebració d’activitats conjuntes i en l’execució de materials comuns. La Xarxa es manté oberta a la incorporació de nous centres. 

Més informació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUn espai polivalent i dinàmic per a la gent gran a Jardins de la Pau
Artículo siguienteL’Ajuntament contracta 12 joves a través del programa FPO Dual
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí