Inicio Actualidad Al Ribera ‘Fem Tribu’ amb un nou espai familiar de joc

Al Ribera ‘Fem Tribu’ amb un nou espai familiar de joc

Esteu aquí

Les famílies amb infants de 3 a 6 anys poden gaudir d’aquest espai d’entrada lliure, cada dimarts a la tarda

dimecres, 28 setembre, 2022 – 11:00


‘Fem Tribu’ és un espai de joc lliure adreçat a infants de 3 a 6 anys i a les seves famílies. Un espai, obert tots els dimarts, de 17:15 a 19 h, on els nens i les nenes poden jugar, aprendre i compartir, i les persones adultes tenen l’oportunitat de conèixer altres famílies amb qui compartir experiències de la criança, així com passar una estona de joc compartit amb les seves criatures.


‘Fem Tribu’ neix amb la voluntat de ser un espai que pugui ser autogestionat per les mateixes famílies que en fan ús. Un espai de trobada per les famílies del barri.

READ  L'obra de l'artista Ricard Bellés al Castell de Cornellà


Hem comptat amb la col·laboració de l’equip educatiu de l’Escola Bressol ‘La Blaveta’ que ens han assessorat i ajudat a dissenyar l’espai perquè aquest fos un espai segur, acollidor i que possibilites el lloc lliure, així com han propiciat que les famílies del darrer curs i les que participen de l’espai familiar, coneguessin l’espai abans d’obrir-lo al públic a principis de setembre i a partir de fer-ne ús, també ens poguessin fer propostes de millora.


En aquest projecte també hem comptat amb el suport d’acció social, que ha propiciat que el grup de dones del taller de costura, ‘A Toda màquina’  participessin confeccionat alguns dels elements decoratius i de joc que hi ha al ‘Fem Tribu’.

READ  Alumnes de L'Escola d'Arts en Viu participen al Festival Europeu d'escoles de música


Tot i que ja està funcionant des de principis de setembre, el projecte es va presentar el passat 20 de setembre, amb un gran èxit de convocatòria, i van ser moltes les famílies que van conèixer l’espai i van gaudir de l’espectacle de contacontes “Pipí i Caca” amb la narradora oral Gisela Llimona, la sessió de contes més pudent que existeix, que segur va fer  delícies de grans i petits.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa tornada de la tradicional paella de la gent gran aplega a més d’un miler de persones
Artículo siguienteLa Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí