Inicio Actualidad Viu la revetlla de Sant Joan

Viu la revetlla de Sant Joan

dimarts, 21 juny, 2022 – 12:45


El 23 de juny, celebrem l’arribada de l’estiu i la nit més curta de l’any amb l’arribada de la Flama del Canigó i les revetlles. Es comptarà amb  un servei extraordinari de bus a la platja del Prat.  


Arribada de la Flama del Canigó


El foc de Sant Joan arribarà a la nostra ciutat des del cim del Canigó,  i serà rebut a l’av. Verge de Montserrat per la Colla de Diables i a la pl. de Pau Casals per la resta d’entitats de cultura tradicional. Plegats acompanyaran la flama fins al barri de la Barceloneta on es farà lectura del manifest i encesa de la foguera.  Consulteu horaris i recorregut de la cercavila


Les revetlles a la ciutat


Celebrem la nit més curta de l’any amb les revetlles organitzades per  les entitats. Es tracta de la revetlla de Sant Joan a l’AVV Sant Jordi – Ribera Baixa, la del patí de l’Artesà, les festes del Barri la Barceloneta, la revetlla de Sant Joan al Centro Extremeño, la de l’AVV de Llevant, la de la Peña Taurina, la del Casa de Andalucía o la dels Jardins de la Pau.

READ  La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques


Informació de servei de la platja per la revetlla


Estan prohibits els petards, la pirotècnia i les fogueres a tota la platja.


Les tres bosses d’aparcament de la platja de Can Camins romandran obertes tota la nit, però a partir de les 17 h del 23 de juny,  es prohibirà l’estacionament de vehicles a tot el passeig. A partir de les 20 h del 23 de juny,  es tancarà el trànsit al vial del litoral, a partir de la rotonda de l’inici del passeig de la platja (únicament en sentit d’entrada). 


Les guinguetes estaran obertes en l’horari habitual i el dispositiu de neteja començarà a les 6 h del dia 24 de juny.

READ  Més d’una vintena d'artistes graven una cançó contra l'ampliació de l'aeroport


Servei especial de bus a la platja del Prat


Per facilitar l’accés a la platja, hi haurà un servei de bus des de les 21.05h fins a les 9.05 h, amb una freqüència de 30 minuts.


Consulteu tots els horaris i parades


Consells per manipular petards


Abans de manipular els petards, cal assegurar-se de prendre les precaucions adequades i utilitzar mitjans segurs, com metxes, per encendre’ls. No els subjecteu amb les mans ni els acosteu a la cara o al cos. Tingueu molta cura de no llençar-los a prop d’aglomeracions de persones  o contra cap persona. Si un petard no s’encén bé, no el toqueu fins al cap de mitja hora i remulleu-lo.

READ  Èxit de participació en la quarta edició de la Zona Jove Primavera


Consulteu tots els consells de Protecció Civil abans de fer servir material pirotècnic.


Evitem els incendis


L’ús de pirotècnia eleva el risc d’incendis i els Espais Naturals del Riu són zones especialment vulnerables. Per aquest motiu, el 23 de juny, els Espais Naturals del Riu (itinerari 1 i 2, i itinerari 3) tancaran a partir de les 15 h.


Consell per al benestar animal


Podeu consultar aquí alguns consells a tenir en compte per garantir el benestar dels animals durant festes i revetlles.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBenestar animal durant les festes i revetlles
Artículo siguienteImatges de la Festa Major de Cornellà 2022
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí