Inicio Actualidad La Taula LGTBIQ+ comença a preparar les commemoracions del Dia contra la...

La Taula LGTBIQ+ comença a preparar les commemoracions del Dia contra la LGTBIfòbia i el Dia de l’Alliberament LGTBI

divendres, 6 maig, 2022 – 13:30


El passat dimarts 3 de maig  es va realitzar a les Cases d’en Puig, la tercera Taula LGTBIQ+ del Prat. Una trobada presencial, que configurava un espai segur, confidencial  i d’escolta, on van participar quasi una vintena de persones tant a nivell individual com en representació de diferents col·lectius i entitats de la ciutat.


La sessió, que va ser molt activa i participativa, es va iniciar amb la calendarització dels dies i diades internacionals LGTBI que es commemoraran a la ciutat properament, com són el 17 de maig, Dia contra la LGTBIfòbia i el 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBI.


La trobada es va dividir en dues parts. Per una banda, una reflexió sobre les activitats, tallers, línies de treball que s’han dut a terme al llarg d’aquest any.

READ  Vacunació sense cita prèvia a Cornellà fins el 22 d'agost a la Fira de Cornellà


Per l’altre, es va dur a terme una dinàmica participativa per recollir les propostes a realitzar de cara al 17M i el 28J. Les propostes que es van recollir van ser molt variades i entre elles destaquen: realitzar un espectacle artístic, dur a terme una sessió de música amb DJ i el desig de poder fer una carrossa simbòlica pròpia dels gran actes del col·lectiu a altres ciutats amb més població.


#OrgullPrat


Com a novetat aquest any és vol celebrar per primera vegada “Orgull Prat”. Una jornada lúdica que vol visibilitzar el Dia de l’Alliberament amb diverses propostes que estaran centrades a La Capsa el proper dia 2 de juliol.

READ  Retrobament presencial de les AMPA i les AFA del Prat al primer Plenari del curs


Voleu participar?


Si voleu participar contacteu amb el Programa Municipal de Feminisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.


- Te recomendamos -
Artículo anterior!Ay! !Ya!: quan l’aula també pot ser un espai creatiu
Artículo siguienteVisites guiades i noves activitats per conèixer la natura del Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí