Inicio Actualidad L’explotació infantil i el treball digne, tema central del sisè programa radiofònic...

L’explotació infantil i el treball digne, tema central del sisè programa radiofònic Girem el món

Esteu aquí

Ja el podeu escoltar o descarregar el seu podcast

dilluns, 28 març, 2022 – 15:00


El passat dimecres 23 de març el programa de radio Girem el Món, dirigit per entitats de cooperació del Prat i en el que hi participa l’alumnat de diferents centres de secundària de la nostra ciutat, va tenir a l’explotació infantil i el treball digne com a temes centrals del seu sisè programa.


El programa va comptar amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Baldiri Guilera i la participació de dues entitats cooperació com Sindicalistes Solidaris i la Fundació Pau i Solidaritat.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Tragedia laboral en Guissona se cobra la vida de un hombre de Cervera


Al programa es van tractar temes rellevants entorn a l’explotació infantil i el treball digne, com per exemple: el posicionament de la Comunitat Europea entorn al treball; la vulneració de drets a països amb menys recursos o la problemàtica dels infants soldats en països en guerra, entre d’altres.


Si voleu escoltar el programa, ho podreu fer a través del següent enllaç.


Projecte intergeneracional


Girem el món és un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme accions formatives a l’alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau i adquirir una nova forma de mirar al món. 

MAS:  Paraula de Dones: un guateque disruptiu


“Girem el món” és un programa mensual conduit per la periodista Neus Macias, que té per objectiu que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i situacions que es donen al món i busquin solucions.


A més, el programa Girem el món també és una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEs comencen a instal·lar els nous contenidors de recollida selectiva
Artículo siguienteJoves, persones amb discapacitat i amb dependència treballen aspectes emocionals i relacionals a partir de la Intervenció Assistida amb Gossos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí