Inicio Actualidad Tret de sortida a les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció...

Tret de sortida a les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

dilluns, 2 maig, 2022 – 13:45


El proper 28 de maig, és el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. El programa de Feminisme i LGTBI, juntament amb els departaments de Salut i d’Esports de l’Ajuntament vol commemorar aquesta jornada amb una sèrie d’activitats que posin de manifest la importància de cuidar i garantir la salut de les dones d’arreu del món.


Aquest programa ha estat elaborat conjuntament amb entitats pratenques, els Centres d’Atenció Primària de la ciutat i el Centre de Promoció Econòmica.


Activitats programades


El programa d’activitats per celebrar el Dia de la Salut de les Dones combina activitats teòriques i pràctiques. Totes elles tenen per objectiu fer reflexionar a la ciutadania sobre com afecten els condicionants socials a la salut de les Dones i com posar-hi remei a través del benestar emocional o la connexió amb el propi cos, entre d’altres.


  • La primera activitat és “Rols de gènere, autoestima i empoderament femení”. Serà a càrrec d’Stefany Martínez i Helena Reñé, referents de Benestar Emocional i Comunitària del CAP 17 de Setembre i del CAP Ramona Via respectivament. Es realitzarà el dimecres 4 de maig a les 10:30 h.

  • La segona activitat és “Gimnàstica emocional” i es durà a terme durant el dilluns 16, 23 i 30 de maig a les 10 h. A càrrec de l’educadora emocional, Liliana Navarrete, les participants faran un entrenament en competències emocionals on treballaran temes relacionats amb el creixement personal .

  • El 19 de maig a les 17 h, hi haurà un “Taller de primes auxilis” que comptarà amb la presència de Paco Marín (metge) i Emi Ruíz (infermera) del CAP 17 de Setembre. 

  • El 25 de maig a les 18 h es realitzarà “Nutrició durant la menopausa”, una xerrada a càrrec de María Cuevas, nutricionista del CAP 17 de Setembre, on es parlarà de recomanacions dietètiques en la menopausa.

  • El dijous 26 de maig a les 18 h, serà el torn de la taula rodona “Salut, treball i gènere”,  a càrrec d’Andrea Alvarado, de la Cooperativa d’advocades l’IACTA i Raquel Galicia, treballadora social del Centre de Promoció Social Francesc Palau del Prat.


Per més informació podeu consultar el web del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

READ  S’obre la convocatòria del 38è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”

- Te recomendamos -
Artículo anterior“Hem passat d’una policia reactiva a una proactiva, preventiva i de proximitat”
Artículo siguienteEl Centre de Formació d’Adults Terra Baixa del Prat amplia la seva oferta formativa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí