Inicio Actualidad “Fem sortir els colors del gris“, campanya ambiental per millorar la gestió...

“Fem sortir els colors del gris“, campanya ambiental per millorar la gestió dels residus

Els pròxims dies 24, 25 i 26 de febrer, Cornellà participa a la campanya ambiental “Fem sortir els colors del gris“, portada a terme des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que d’una  manera lúdica i educativa pretén conscienciar la ciutadania de la importància de separar correctament els diferents residus que generem a les nostres llars.

La campanya de sensibilització ciutadana consisteix en la realització de 3 accions dinamitzades diferents però simultànies que es duran a terme a carrers, bars, parcs i places de la ciutat. 

Concretament, aquestes accions es faran a les següents ubicacions: els parcs del Canal de la Infanta i Can Mercader (diumenge), plaça Catalunya, avinguda Sant Ildefons, parc de la Ribera, plaça de l’Església, plaça de la Sardana, plaça Pallars, plaça Joan Miró, carrer Avellaner/Avet, plaça Verge del Pilar i parc de Rosa Sensat.

MAS:  Dinar de germanor en agraïment a la gent gran pel seu esforç i dedicació en la construcció del pessebre de la plaça de la Vila

Amb aquestes accions de proximitat l’Ajuntament de Cornellà vol apel·lar a la coresponsabilitat i promoure un canvi d’hàbits en la ciutadania i millorar les xifres de la recollida selectiva a la ciutat, que està al voltant d’un 32 %, lluny del 55 % que marca la Unió Europea per l’any 2025.

Accions de gamificació i teatralització per fomentar la recollida selectiva:

  • ACCIÓ 1, JOC DEL TRIVIAL. Un equip de dinamitzadors format per tres persones entrarà a bars i cafeteries per realitzar el típic joc del Trivial amb preguntes relacionades amb la recollida selectiva i la gestió de residus, de manera que els clients competiran entre ells. Aquesta acció es realitzarà entre les 18 i les 20 hores.
  • ACCIÓ 2. SPEAKERS’ CORNER. Els equips s’aturaran en punts estratègics al carrer i representaran un monòleg sobre tot el que envolta la separació i el reciclatge de residus. Aquesta acció es realitzarà entre les 18 i les 20 hores.
  • ACCIÓ 3. JOC DEL TWISTER. Els equips se situaran en parcs i places per realitzar el conegut joc del “twister” amb els infants (de 6 a 12 anys) i les seves famílies. En cada partida hi podran participar de 5 a 10 infants, que respondran a les preguntes relacionades amb la correcta gestió dels residus. Aquesta acció es realitzarà el divendres de 16.30 a 18.30 hores i el cap de setmana d’11 a 13 hores.
MAS:  Les piscines descobertes del PELL i del Complex de Can Mercader obren dilluns 19 de juny

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat estrena un servei de vehicle elèctric compartit i una xarxa de punts de recàrrega
Artículo siguienteAl març, nova edició de Dansa Metropolitana al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí