Inicio Actualidad Nova programació per a 2022 de les visites al riu Llobregat per...

Nova programació per a 2022 de les visites al riu Llobregat per conèixer el seu ecosistema

El dissabte 12 de febrer, a partir de les 10.30 hores hi ha programada una visita guiada al Riu Llobregat. En aquesta ocasió durant la visita també s’aprofitarà la passejada per recollir residus presents per actes incívics o arrossegats pel riu i prendre consciència de la necessitat de mantenir nets els espais naturals. Ja us hi podeu inscriure en línia des la pàgina https://ajuntament.cornella.cat/inscripcions

Comencen amb aquesta tot un seguit de visites que continuaran una vegada al mes fins a finals d’any. Amb les visites, guiades per experts naturalistes, es pretén donar a conèixer la gran biodiversitat d’aus, rèptils, insectes, arbres, amfibis, plantes… que hi ha en aquest entorn natural. Hi poden assistir persones de totes les edats i tenen una durada de dues hores aproximadament. Es recomana portar prismàtics.

READ  El ple municipal ratifica el nomenament de Lluís Tejedor com a fill adoptiu del Prat per unanimitat

El punt de trobada és al final del carrer Verge de Montserrat, on comença la passarel·la que dona accés al riu. Consulteu més informació sobre aquesta programació al departament de Medi Ambient municipal (tlf. 93 475 87 18).

Programació de visites al riu (any 2022)

READ  Cornellà es mobilitza per fer front al canvi climàtic

La recuperació del riu Llobregat ha estat i és un objectiu important per a la ciutat.  El riu té una continuïtat geogràfica, que ofereix l’oportunitat de ser, mitjançant els camins de ribera, un instrument per a la mobilitat no motoritzada i l’esbarjo de les persones, esdevenint un element d’identitat de la comarca compartit pels seus ciutadans i ciutadanes.

El riu Llobregat al web d’espais fluvials de l’AMB


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà posa en marxa el Servei d’Observació Nocturna, els nous serenos de la ciutat
Artículo siguienteDues especialitzacions formatives per a joves de 18 a 29 anys dins del Projecte Singulars
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí