Inicio Actualidad El projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA

El projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA

Esteu aquí

L’aplicació per registrar, organitzar i compartir observacions d’animals i plantes s’actualitza amb l’objectiu de ser més accessible i promoure la ciència ciutadana a la ciutat.

divendres, 2 juny, 2023 – 14:00


Amb més de 10.000 aportacions ciutadanes, l’aplicació BioPrat ja forma part de MINKA, un sistema de recollida de dades que serveix per registrar, organitzar i compartir observacions de flora i fauna. L’objectiu d’aquesta inclusió és adaptar la plataforma de l’aplicació al tots els suports possibles: mòbil, tauletes, ordinadors, etc.  


Si voleu col·laborar, el seu funcionament és més fàcil que mai! Us heu d’instal·lar l’aplicació, crear-vos un perfil d’usuari i buscar la pàgina del projecte pratenc, BioPrat. A partir d’aquí, es poden consultar totes les observacions introduïdes del municipi i altres vinculades al projecte específic de BioPrat

MAS:  L’Ajuntament del Prat reclama una auditoria ambiental al delta i el compliment de les compensacions ambientals acordades fa 20 anys després de l’anterior ampliació de l’aeroport


Al mateix temps, en aquest punt, podem introduir una nova observació, sempre que s’hagi produït al nostre municipi i sigui una espècie silvestre. Ens hem d’assegurar que tenim activada la geolocalització del mòbil o tauleta i fer la fotografia, o bé pujar-ne una de la nostra galeria. Després, caldrà afegir el nom de l’espècie. Si no el coneixem, deixem l’espai en blanc perquè la comunitat que fa servir l’aplicació MINKA ens doni u cop de mà per identificar-la i posteriorment ens arribarà una notificació quan el tingui. Recordeu que també podem fer servir el buscador per esbrinar quina és.


En aquests moments, comptem amb més de 10.000 aportacions i us animem a continuar construint, entre totes i tots, aquest projecte de ciència ciutadana.

MAS:  L’Ajuntament del Prat cedeix un solar per construir-hi 135 habitatges de lloguer assequible a l’Eixample Sud


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova proposta de cursos i tallers per als mesos d’estiu
Artículo siguientePlayas para perros en España. Listado completo para que sepas a dónde puedes llevar a tu mejor amigo
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí