Inicio Actualidad Formació en primers auxilis, novetat en les activitats dels grups de postpart...

Formació en primers auxilis, novetat en les activitats dels grups de postpart de l’atenció primària al Prat

Esteu aquí

L’equip de professionals de l’ASSIR Ramona Via, al Prat del Llobregat, ha incorporat aquest any una sessió de primers auxilis com a part de les activitats dels grups de postpart. Es tracta d’un taller que es fa des de l’Atenció Primària Metropolitana Sud i que organitza una de les llevadores del servei, Àngels Pizarro, amb la col·laboració del Dr. José Manuel Rodríguez-Miguélez instructor de Reanimació Cardiopulmonar (RCP) neonatal de l’Hospital Clínic.

divendres, 26 maig, 2023 – 10:30


L’equip de professionals de l’ASSIR Ramona Via, al Prat del Llobregat, ha incorporat aquest any una sessió de primers auxilis com a part de les activitats dels grups de postpart. Es tracta d’un taller que es fa des de l’Atenció Primària Metropolitana Sud i que organitza una de les llevadores del servei, Àngels Pizarro, amb la col·laboració del Dr. José Manuel Rodríguez-Miguélez instructor de Reanimació Cardiopulmonar (RCP) neonatal de l’Hospital Clínic. L’objectiu d’aquest taller és ensenyar a les famílies demanera senzilla i pràctica com fer maniobres per salvar els nadons en cas, per exemple, d’ennuegament.


A més, durant el taller es parlen d’altres actuacions de primers auxilis que tenen a veure en com iniciar la reanimació cardiopulmonar (RCP) a un nadó que es troba en parada cardiorespiratòria, com detectar de manera precoç signes de dificultat respiratòria, què fer quan hi ha febre, vòmits o taques a la pell i els motius d’alarma per acudir a urgències


Les sessions de primers auxilis s’han incorporat als grups de postpart de l’ASSIR Ramona Via davant la demanda de les famílies de saber com actuar en cas d’ennuegament dels seus fills i filles.


Podeu llegir la notícia sencera al canal notícies de l’Institut Català de la Salut Gencat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Cloenda de L’Esport en Edat escolar es trasllada al carrer Sorral del Riu
Artículo siguienteParcs de la ciutat: natura i salut
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí